Despre

Priboi si Asociatii este o companie specializată în obţinerea de despăgubiri accidente rutiere şi în cea de recuperări creanţe.

Priboi si Asociatii a fost înfiinţată în Bucureşti, în anul 2010, de Andrei Priboi şi Valentina Priboi. Pe atunci proaspăt absolvenţi ai Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti, cei doi s-au gândit că munca lor ar fi mai bine preţuită deschizând propria afacere, decât în slujba altor companii. Succesul s-a întrevăzut încă de la început, iar iniţiativa fondării Priboi si Asociatii s-a dovedit a fi o idee genială!

Andrei Priboi

Astăzi, Priboi si Asociatii activează pe baza aceloraşi principii pe care a şi fost fondată – doar onorariu de succes. Atât pentru obţinerea de despăgubiri RCA accidente rutiere cu vătămări sau deces, cât şi pentru serviciile de recuperări creanţe, onorariul de succes este o garanţie a cuvântului şi seriozităţii noastre, a faptului că nu cerem nimic nemeritat și nici nu vindem iluzii! Astfel, totul este transparent, limpede, atât pe site, cât și în contract! De aceea toţi clienţii noştri ne-au devenit și prieteni! Dumneavoastră vreţi să fiţi prietenul nostru?

Valentina Priboi

Priboi si Asociatii oferă cea mai rapidă şi eficientă variantă de obţinere despăgubiri din accidente rutiere de la societăţile de asigurări RCA! Fără costuri suplimentare, fără taxe ascunse, doar onorariu de succes exprimat ca procent din suma de despăgubire obţinută! Mai multe găsiţi aici – priboisiasociatii.ro/despagubiri

De asemenea, Priboi si Asociatii oferă servicii de recuperări creanţe comerciale, fiscale, transporturi, de la stat, construcţii, agricultură, de la persoane juridice de drept privat, atât din România, cât şi din străinătate – UE, fără taxe de preluare, fără comisioane ascunse, doar cu onorariu de succes!

Munca, seriozitatea, corectitudinea sunt “ingredientele” rezultatelor noastre: sute de clienţi mulţumiţi revin permanent cu dosare noi – clienţi precum Hornbach România, Alltech România, BM Trade Polonia, Samogin Italia, Heimerle Meule Germania, Etna Cargo Bulgaria şi alţii. Mai multe detalii puteţi studia aici – priboisiasociatii.ro/recuperari-creante

Capacitatea Priboi si Asociatii este una remarcabilă: prin echipa de avocaţi colaboratori specializaţi în recuperări creanţe şi despăgubiri RCA din accidente rutiere cu vătămări sau deces poate prelua cazuri în toată România, în maxim 24 de ore, dar şi toată Uniunea Europeană.

Muncim mai mult decât competitorii noștri, conducem mai mulți kilometri într-un an pentru a rezolva dosarele mai repede, mai bine. Ne atragem antipatia concurenților comozi, suportăm presiuni și „sfaturi anonime” de a nu mai percepe cele mai mici onorarii de succes de pe piață. Însă realitatea este una singură: în economia reală nu este loc decât pentru cei mai buni! Iată de ce noi, Priboi si Asociatii, suntem cei mai buni!

Priboi si Asociatii este o marcă înregistrată, un brand cunoscut, înregistrat la Oficiul de Stat pentru Mărci şi Invenţii. Calitatea, responsabilitatea şi garanţia lucrurilor bine făcute sunt chestiuni de fundament în activitatea noastră.

Suntem perfecţionişti şi vrem să fim din ce în ce mai buni! De aceea echipa Priboi si Asociatii vă aşteaptă cu sugestii, păreri, impresii legate de activitatea noastră! Și pentru că vrem să ştiţi totul despre serviciile noastre iar noi să cunoaştem îndeaproape toate problematicile clienţilor noştri, vă invităm să accesaţi forumurile noastre de discuţii pe tema obţinerii de despăgubiri accidente rutiere şi recuperări creanţe:

despăgubiri accidente rutiere forum

recuperări creanţe forum