Avocat accidente rutiere in Cluj, Mures, Timisoara, Sibiu, Alba, Oradea, Arad, Deva

Onorariu 15% – 0740 233 840 – Avocat accidente rutiere in Cluj, Mures, Timisoara, Sibiu, Alba, Oradea, Arad, Deva

Probabil nu exista nici o alta veste mai trista decat aceea ca o persoana apropiata a suferit un accident rutier! Sub aspect medical, sarcina revine medicilor, ambulantierilor, paramedicilor; sub aspect civil si juridic este misiunea noastra sa va salvam sau macar sa mai atenuam din suferinta provocata de incidentul auto nedorit.

Pentru aceasta, Priboi si Asociatii, prin doamna avocat Valentina Priboi si ceilalti avocati colaboratori, va ofera sansa de a obtine cele mai mari despagubiri din accidente rutiere cu victime oriunde in tara, cu onorariul de succes cel mai mic de pe piata.

Astfel, doamna Valentina Priboi, avocat despagubiri accidente rutiere, este solutia pentru a obtine daune materiale si daune morale oriunde va aflati in Romania: Cluj Napoca, Targu Mures, Alba Iulia, Oradea, Arad, Timisoara, Deva, etc. La cel mai mic onorariu de succes dintre toti competitorii de pe piata, Valentina Priboi are solutionate cu brio sute de cazuri in care a obtinut cele mai mari despagubiri posibile.

In prezent are in derulare zeci de dosare de despagubiri accidente rutiere cu vatamari sau deces in toata zona Transilvaniei:

  • Targu Mures – dosar de despagubire RCA accident rutier cu deces al familiei S****n : parintii, fratele si 3 bunici ai unui tanar de 23 de ani care a fost ucis intr-o intersectie de un sofer neatent ce nu a oprit la semnul „STOP”, acrosandu-l din lateral cu viteza excesiva. Tanarul a murit in drum spre spital, lasand acasa o familie profund indurerata… Actualmente dosarul se afla pe rolul Tribunalului Ilfov, urmatorul termen fiind la inceputul lunii viitoare.
  • Cluj, Turda – vatamare corporala a doi tineri ce se intorceau de la munca, C******s B****n si M*****n I***t, ce au fost loviti de un motociclist ce a patruns pe contrasens, izbindu-se cu violenta de parbrizul celor doi tineri anterior amintiti. Rezultatul? Fracturi craniene si ale mainii drepte pentru primul tanar, iar pentru cel de-al doilea leziuni superficiale la nivelul pieptului si excoriatii la mana stanga.
  • Oradea – pe drumul european ce leaga Oradea de Arad, in apropierea comunei Les, un autocamion de 3,5 tone ce a efectuat o manevra de intoarcere ce era nepermisa pe acel sector de drum, i-a obturat calea de trecere unei tinere ce se deplasa dinspre Oradea spre Chisineu Cris. In urma impactului, domnisoara L***a S*****y a suferit multiple plagi la nivelul abdomenului, o mana fracturata si rupturi de ligamente la ambele picioare. Raportul de expertiza medico-legala nu a fost inca eliberat de medicul legist dar, dupa estimarile noastre, va avea nevoie de circa 70 – 75 de zile de ingrijiri medicale.
  • Timisoara – Un caz foarte trist in care un domn de 38 de ani ce se afla in dreapta ca pasager al unui automobil, a decedat intr-un accident auto cat se poate de urat: familia domnului de 38 de ani a solicitat despagubiri pentru accidentul rutier produs pe drumul dintre Timisoara si Deta deoarece soferul a adormit la volan si a sarit peste un pod cu masina. In urma accidentului, soferul si pasagerul din dreapta – domnul de 38 de ani – s-au inecat in raul in care masina a plonjat. Familia pasagerului de 38 de ani este formata din parinti, sotie si doi copii care cer despagubiri RCA firmei de asigurari a soferului care a adormit la volan.