Onorariu 15% – 0740 233 840 – Avocat accidente rutiere in Iasi, Suceava, Vaslui, Botosani, Bistrita, Satu Mare

Valentina Priboi, probabil singurul avocat de accidente rutiere din Romania care va spune clar si deschis inca de la inceput care este exact onorariul de succes, este astazi prezenta si in orasul dumneavoastra spre obtinerea de despagubiri RCA in caz de accidente rutiere cu victime, vatamari corporale sau deces.

“In momentul de fata, alaturi de echipa Priboi si Asociatii, instrumentam un caz de deces al unei mame din Iasi, strivita de o autoutilitara supraincarcata ce s-a rasturnat intr-o curba, doua vatamari corporale minore in Satu Mare si Suceava (prima cu 15 zile de ingrijiri medicale, a doua cu 25-30 de zile de ingrijiri) si alte doua decese in Vaslui si Bistrita.

Decesul din Vaslui, aflat pe rolul Tribunalului Vaslui, conform estimarilor noastre va fi solutionat ca o culpa comuna a celor doi soferi – primul a circulat cu viteza excesiva, iar al doilea, cel a carui familie o reprezentam, a condus prudent dar se afla sub influenta alcoolului. In urma tamponarii, cel de-al doilea sofer a decedat pe loc.

Decesul din Bistrita, petrecut in apropiere de Sangeorz Bai este un incident oarecum atipic: Autoturismul 1 a izbit un biciclist pe care l-a proiectat in parbrizul autoturismului 2 care, de sperietura, a pierdut controlul volanului si s-a izbit violent intr-un stalp, un pasager decedant. Asteptam rezultatul necropsiei si al expertizei tehnice auto pentru a intelege exact gradul de vinovatiei al fiecarei persoane implicate in incident” – Avocat Valentina Priboi