Tulcea

Onorariu succes 20% – 0740 233 840

Priboi si Asociatii este prezent oriunde în România, de la Suceava, la Craiova, de la Timişoara, la Tulcea! Împreună cu Valentina Priboi, avocat specializat în accidente rutiere, vă obținem daune morale și materiale în caz de accident auto.

Recent am semnat la Tulcea un contract cu victimele unui accident rutier produs la intrarea în oraş, dinspre Galaţi. Cele 3 victime, soţ, soţie şi fiul acestora în vârstă de numai 8 ani au suferit multiple fracturi la nivelul membrelor din cauza unui şofer în vârstă de 73 de ani care a adormit la volanul maşinii pe care o conducea, acroşând în partea din spate automobilul în care se aflau soţii şi copilul acestora.

Tot la Tulcea am venit şi pentru un alt caz, ca să fotocopiem şi să studiem dosarul de urmărire penală deschis în urma decesului unui bărbat care circula regulamentar pe strada Isaccei din Tulcea, moment în care a fost izbit frontal de către un tânăr teribilist care rula, din descrierile martorilor, cu circa 80 km/h. Familia defunctului, soţia, copiii şi un frate, ne-au încredinţat cazul spre soluţionare în urmă cu două săptămâni, iar acum depunem toate eforturile spre obţinerea urgentă a celor mai mari despăgubiri de la firma de RCA a şoferului vinovat.

Call Now Button