Despagubiri accidente rutiere cu deces in Bucuresti, Constanta, Buzau, Brasov, Focsani

Suntem prezenti in orice locatie din Romania pentru a va sprijini in obtinerea despagubirilor RCA in caz de deces – ne deplasam la toate institutiile in locul dumneavoastra, obtinem documentele necesare, mentinem relatia cu firma de asigurari de la care vom primi despagubirile, etc.

La orice ora, oriunde, in Bucuresti, Tulcea, Calarasi, Giurgiu, Bacau, Constanta, Ploiesti sau Brasov, echipa Priboi si Asociatii este un suport de nadejde alaturi de cei care trec prin momente asa de crunte precum acesta – de a pierde intr-un accident rutier o persoana draga.

Nu va lasati influentati de SRL-uri agasante care va cer sa semnati nu stiu ce procuri notariale (daca ar fi avocati, nu ar avea nevoie de procuri!), alegeti un AVOCAT si semnati un contract de asistenta juridica pe care sa il cititi inainte cu atentie! Verificati care este si cel mai mic onorariu pentru a nu plati mai mult daca se poate si mai putin! Noi percepem un onorariu de succes de 15% din despagubirea obtinuta – deci restul de 85% este in totalitate al dumneavoastra!

Sunati-ne si putem stabili o intalnire chiar astazi!