Despagubiri accidente rutiere in Ploiesti, Vaslui, Iasi, Botosani, Galati, Tulcea, Giurgiu, Calarasi, Valcea, Bistrita

Despagubiri accidente rutiere in Ploiesti, Vaslui, Iasi, Botosani, Galati, Tulcea, Giurgiu, Calarasi, Valcea, Bistrita

Avocat Valentina Priboi, despagubiri accidente rutiere

Ultimele saptamani ne-au condus spre semnarea unor contracte de obtinere despagubiri din accidente rutiere cu vatamari sau deces ale unor victime din orase precum Ploiesti, Vaslui, Iasi, Botosani, Galati, Tulcea, Giurgiu, Calarasi, Valcea sau Bistrita. Astfel, rude ale unor persoane decedate au ales serviciile noastre dar si direct victime ale unor accidente rutiere soldate cu vatamari corporale.

Fie din Iasi, fie din Ploiesti si Campina, din Calarasi sau Bistrita, Valcea sau Galati, victimele accidentelor rutiere aleg Priboi si Asociatii pentru promptitudine – ne deplasam in maxim 24 de ore la domiciliul victimei – dar si pentru onorariul de succes foarte mic, de doar 15% din despagubirea obtinuta, onorariu ce include toate taxele si cheltuielile, fara alte costuri!

Oferim tot suportul legal atat victimei cat si familiei acesteia, pe latura civila si penala, de la semnare, pana la incasarea efectiva a banilor, a despagubirii. Mai mult, experienta noastra indelungata garanteaza obtinerea celor mai mari despagubiri RCA in numai cateva luni de zile.