Despăgubiri accidente vătămări corporale

Onorariu succes 20% – 0740 233 840

Nu e deloc ușor să pleci la drum bun, zdravăn, și să închei ziua luat de ambulanță! Un accident rutier în urma căruia ați suferit vătămări corporale este un eveniment trist și dureros, mai ales când nu ai greșit cu nimic! De aceea, ca victimă, meritați despăgubiri pentru suferința prin care treceți, iar noi suntem aici să vă ajutăm!

Avocat Valentina Priboi, despăgubiri accidente vătămări corporale

Care sunt pașii de urmat în caz de accident rutier cu victime, vătămări corporale?

• Întâi trebuie să ne trimiteți copii pe WhatsApp de pe documentele medicale pe care le dețineți și de pe actul dvs. de identitate pentru a vă redacta contractul de obținere despăgubiri.
  • Apoi, dacă ați fost vătămat într-un accident rutier, trebuie să mergeți personal la Serviciul de Medicină Legală în maxim 30 de zile de la data producerii accidentului. Serviciul de Medicină Legală competent este cel din județul producerii accidentului sau cel din județul unde aveți domiciliul. Dacă starea de sănătate nu vă permite deplasarea la medicul legist, atunci trebuie să vă obținem o ordonanță de întocmire a unui raport de expertiză medico-legală cu care puteți obține raportul medico-legal chiar și după 30 de zile de la data accidentului.
  • Pe baza actelor medicale pe care ni le transmiteți, noi ne ocupăm să vă întocmim și un raport traumatologic, cu ajutorul căruia vă putem mări valoarea sumelor de despăgubire.
  • Ținem legătura permanent, vă asistăm în orice etapă, la orice declarație sau act procesual, până când încasați efectiv sumele de despăgubire de la asigurătorul RCA.

Care sume se primesc ca despăgubire pentru accident cu vătămare corporală? Sumele care se pot primi ca despăgubire de către victimele unui accident cu vătămări corporale se pot ridica, conform legislației RCA, până la valoarea de 6.070.000 euro, însă contează foarte mult numărul de zile de îngrijiri medicale acordat de medicul legist și de punctele traumatice consemnate în raportul traumatologic. În general, dacă există și raport traumatologic, se obțin cam 1500 lei pentru fiecare zi de îngrijiri medicale.

Care este onorariul în cazul unui accident cu vătămări corporale? Priboi si Asociatii percepe un onorariu de succes de doar 20% din despăgubirea pe care v-o obținem, fără alte costuri, cheltuieli, taxe!

Pentru mai multe detalii, sunați-ne la 0740 233 840 sau scrieți-ne pe WhatsApp !

Numele dumneavoastră:

Numărul de telefon: