Despagubiri rca accidente auto cu deces

Cea mai rapida si sigura cale pentru a obtine astfel de despagubiri este sa ne contactati inca de la inceput, din faza cercetarii penale, de la deschiderea anchetei privind accidentul rutier de catre Politie si Parchet. De ce este atat de important? Pentru ca un dosar de urmarire penala inceput gresit, fara un avocat specializat in accidente auto, poate fi incheiat fara a obtine despagubirile cuvenite.

In primul rand este importanta stabilirea vinovatiei: daca solicitantul despagubirii a fost si el vinovat, atunci este vorba de o culpa comuna si cuantumul despagubirilor se injumatateste. Insa, un avocat bun poate administra probatoriul, poate supraveghea expertiza auto astfel incat sa reiasa culpa exclusiva a partii adverse, ceea ce inseamna obtinerea integrala a despagubirii.

In al doilea rand, o buna relatie cu firma de asigurari presupune de asemenea sanse mai ridicate de obtinere intr-un timp optim a despagubirilor. Fie ca este vorba de firmele de asigurari, fie ca este vorba de BAAR – Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din Romania, avocatii nostri obtin cele mai bune oferte de despagubire in caz de accident rutier cu victime, vatamari sau decese.