Despagubiri RCA in caz de deces

0740 233 840 – Despagubiri RCA in caz de deces – Onorariu 15%

Suntem cea mai concreta si eficienta solutie in situatia dramatica a producerii unui accident rutier cu deces. De ce? Pentru ca suntem specializati pe trei mari tipuri de servicii: recuperari creante, despagubiri RCA accidente auto cu vatamari corporale si despagubiri RCA in caz de deces. De aceea pretindem ca suntem probabil cei mai buni cand vine vorba de „despagubiri RCA deces”. Si asta se vede cel mai bine prin rezultatele muncii noastre: milioane de lei noi obtinute ca daune morale si daune materiale din accidente rutiere cu deces.

Sfatuim pe cat mai multe din persoanele care au drept la despagubire RCA in caz de deces sa semneze contract cu noi pentru obtinerea despagubirilor – fiecare persoana indreptatita sa primeasca despagubire are dreptul ei personal ce nu diminueaza cuantumul sumei pe care o primesc ceilalti solicitanti. Practic, cine nu cere despagubire nu face niciun bine celorlalti, ci doar pierde niste bani pe care ar putea sa ii primeasca de la partea responsabila civilmente.

Dar cine sunt persoanele care au dreptul la despagubiri RCA in caz de deces? Sunt sotia sau sotul supravietuitor, copiii defunctului, fratii si surorile decedatului. Pot cere despagubiri RCA in caz de deces si parintii decedatului, bunicii si nepotii in linie directa. Poate cere si concubinul / concubina daca poate face dovada ca a existat o legatura puternica, o relatie stabila cu decedatul. De fapt, Codul civil da dreptul oricarei persoane sa ceara despagubiri rca pentru deces daca poate face dovada existentei unei suferinte, a unei pierderi cauzate de decesul victimei accidentului rutier.

In cat timp pot fi cerute despagubiri RCA in caz de deces? In maxim 5 ani, dar va sfatuim sa ne contactati cat mai urgent pentru ca, un dosar inceput gresit, fara expert – parte, fara o analiza minutioasa a contraexpertizelor, a celorlalte probe din dosar, fara asistenta la fiecare declaratie data in fata Politiei sau a procurorului de caz, duce la diminuarea sumelor pe care le puteti obtine sau, mai grav, la pierderea totala a dreptului la despagubire! De exemplu, am avut un caz al unui domn care a considerat ca se poate apara singur, ca isi poate obtine despagubirea fara ajutorul cuiva si, sfatuit gresit, a dat „declaratie de impacare cu vinovatul” si ca „doreste sa obtina doar despagubiri RCA pentru deces” fapt ce i-a anulat definitiv si irevocabil dreptul la a mai obtine orice fel de daune morale sau materiale de la firma de asigurari RCA a soferului vinovat. Asadar, sunati-ne, nu semnati nimic fara sa fiti asistati de un specialist!

Noua nu ne platiti nimic inainte, ci doar onorariu de succes, la sfarsit, ca procent din despagubirea efectiv obtinuta. Procentul nostru de onorariu de succes contine toate taxele, cheltuielile si costurile. Daca nu va recuperam nimic, nu ne platiti absolut nimic! Procentul de onorariu de succes este mentionat clar in contractul nostru si il regasiti aici – www.priboisiasociatii.ro/despagubiri