Despăgubiri accidente rutiere

Noi, Priboi si Asociatii, suntem specializați în obținerea de despăgubiri din accidente rutiere cu victime, vătămări corporale sau deces. Dacă și dumneavoastră ați suferit vătămări corporale într-un accident rutier sau dacă o persoană apropiată de-a dumneavoastră a murit într-un accident auto, atunci puteți primi despăgubiri de la firma de asigurări RCA a șoferului vinovat!

Valentina Priboi, avocat despăgubiri accidente rutiere

Despăgubirile pe care le puteți încasa în urma unui accident rutier cu vătămări corporale sau deces constau în daune morale și daune materiale pentru suferința și cheltuielile efectuate în urma acestui eveniment nefericit.

Vă înțelegem suferința și nu vă reținem cu multe detalii:

 • Priboi si Asociatii percepe doar un onorariu de succes de 20% din despăgubirea încasată, la sfârșit, fără alte costuri sau taxe, exact cum scrie și în contract!
 • Ne ocupăm de tot, și de latura penală, și de latura civilă, atât în cazul accidentelor cu vătămări corporale, cât și în cazul accidentelor rutiere cu deces.
 • Obținem despăgubiri și pe cale amiabilă, și în fața instanțelor de judecată, dacă oferta asigurătorului RCA nu vă convine.
 • Obținem despăgubiri de la orice firmă de asigurări RCA sau de la Fondul de Garantare a Asiguraților – pentru asigurătorii care au intrat în insolvență. Mai mult, vă putem obținem despăgubiri chiar dacă șoferul vinovat nu are poliță RCA sau are poliță RCA încheiată în străinătate.
 • Venim la dvs. oriunde în România, putem semna contractul de obținere despăgubiri și pe WhatsApp la 0740 233 840, și pe e-mail la contact@priboisiasociatii.ro sau prin poștă.

Accident cu vătămări corporale:

Cine poate primi despăgubiri în caz de accident cu vătămări corporale? Pot primi despăgubiri doar persoanele vătămate, nu și rudele sau familia acestora!

Ce despăgubiri se primesc pentru accident cu vătămare corporală? Contează numărul de zile de îngrijiri medicale din certificatul medico-legal și punctele traumatice consemnate în raportul traumatologic, însă puteți reține că se acordă aproximativ 1500 lei pentru fiecare zi de îngrijiri medicale.

De unde se obține certificatul medico-legal? Certificatul medico-legal se obține de la Serviciul de Medicină Legală din județul unde aveți domiciliul sau din județul unde s-a petrecut accidentul.

În cât timp poți merge la Serviciul de Medicină Legală? Dacă starea de sănătate vă permite, preferabil este să mergeți în primele 30 de zile de la producerea accidentului. După, este necesar să vă redactăm anumite documente suplimentare pentru a primi certificatul medico-legal.

Ce acte îmi trebuie pentru a primi despăgubiri în cazul unui accident cu vătămări corporale? Actul dvs. de identitate, certificatul medico-legal (dacă îl aveți) și orice alte acte medicale dețineți în acest moment (scrisori medicale, bilet de ieșire din spital, bonuri de medicamente sau proteze, etc.).

Accident rutier cu deces:

Cine poate primi despăgubiri în caz de accident rutier cu deces? Dreptul la despăgubire în cazul unui accident rutier cu deces îl au soțul / soția decedatului, frații și surorile, părinții, bunicii, copiii și nepoții în linie directă ai defunctului. În baza unor documente suplimentare, am obținut despăgubiri și concubinului / concubinei persoanei ce a murit în accident.

Ce despăgubiri se primesc în caz de accident cu deces? Fiecare solicitant îndreptățit de lege primește aproximativ 100.000 – 150.000 euro ca despăgubire în cazul unui accident rutier cu deces.

Ce acte sunt necesare pentru încasarea despăgubirii în caz de deces? Avem nevoie doar de actul dvs. de identitate și de certificatul de naștere, eventual și certificatul de căsătorie.

  Numele dumneavoastră:

  Numărul de telefon:

  Problema dumneavoastră:

  Call Now Button