Despăgubiri accidente rutiere

Despăgubiri accidente rutiere – Onorariu 20% – 0740 233 840

Ne pare rău dacă aţi fost implicat într-un accident rutier! De aceea vrem să vă ajutăm să treceți peste acest moment dificil şi să vă obţinem despăgubiri pentru accidente rutiere cu deces sau vătămări corporale!

Valentina Priboi, avocat accidente rutiere

Priboi si Asociatii, alături de cel mai bun avocat accidente rutiere, Valentina Priboi, vă ajută să obţineţi cele mai mari despăgubiri RCA de la firma de asigurări a șoferului vinovat, atât pentru accident rutier cu deces, cât şi pentru accident auto cu vătămări corporale. Mai jos aveţi câteva detalii legate de despăgubirea accidentelor rutiere:

Cine plăteşte despăgubiri pentru accidente rutiere cu deces sau vătămări corporale?

În caz de accident rutier cu vătămări corporale sau deces puteţi obţine despăgubiri cu titlu de daune morale şi daune materiale de la firma de asigurări RCA a şoferului vinovat, ca o recompensă pentru suferinţa dumneavoastră şi pentru cheltuielile cauzate de producerea accidentului. De aceea este important NU semnaţi vreun act de împăcare cu şoferul vinovat pentru că riscaţi ca societatea de asigurări RCA să nu vă mai plătească nimic!

Cine poate obţine despăgubiri RCA în caz de accident rutier cu deces sau vătămări corporale?

În caz de vătămare corporalăorice persoană care a suferit o vătămare cauzată de producerea unui accident auto poate obţine despăgubiri RCA, cu condiţia să nu fi fost vinovată în totalitate de producerea accidentului.

În caz de deces – au dreptul la despăgubiri RCA rudele decedatului precum copiii, fraţii, surorile, bunicii, părinţii, nepoţii în linie directă, soţul sau soţia, concubinul sau concubina, precum şi orice persoană care poate dovedi că a suferit o pierdere în urma acestui deces.

Care sunt sumele orientative ce se pot obţine de la firmele de asigurări? În caz de accident rutier cu deces, de principiu, un copil poate obţine despăgubiri pentru decesul părintelui de circa 120.000 euro, părinte pentru copil minor decedat despăgubiri în jur de 150.000 euro, un frate pentru fratele decedat – aproximativ 75.000 euro.

În caz de accident rutier cu vătămări corporale, orientativ, se obţin cam 1000 RON pentru fiecare zi de îngrijiri medicale (nu neapărat de spitalizare) consemnate în Certificatul medico-legal (CML).

În cât timp se obţin despăgubirile RCA pentru un accident rutier? În câteva luni de zile.

În cât timp se pot cere despăgubiri pentru un accident rutier? În caz de vătămare corporală se pot solicita despăgubiri în maxim 3 ani de la data finalizării cercetării penale, dar CML-ul este indicat să îl solicitaţi în maxim 30 de zile de la data accidentului. În caz de deces se pot cere despăgubiri în 5 ani de la data finalizării cercetării penale.

De la ce firme de asigurări obţinem despăgubiri? Obţinem despăgubiri RCA de la orice firma de asigurări: City Insurance (prin FGA – Fondul de Garantare a Asiguraților), Euroins, Omniasig, Generali, Groupama, Asirom, Allianz-Tiriac, Grawe, Watford, etc.

Se pot primi despăgubiri dacă şoferul vinovat nu are asigurare? DA, vă putem obţine despăgubiri chiar dacă şoferul vinovat nu avea asigurare RCA la momentul producerii accidentului sau avea poliţă RCA valabilă dar încheiată în străinătate.

Onorariul Priboi si Asociatii este de 20% din despăgubirea obţinută, cu toate taxele şi cheltuielile incluse, probabil CEL MAI MIC ONORARIU DIN ŢARĂ! Adică dumneavoastră nu trebuie să plătiţi nimic înainte, ci doar 20% din suma recuperată, la sfârşit, după încasarea despăgubirilor. Şi în contractul nostru este prevăzut foarte clar că nu plătiţi absolut nimic dacă nu vă obţinem despăgubirea! Ni se întâmplă deseori să preluăm cazuri de deces în care rudele nu ştiu exact în ce condiţii a murit victima, dacă a fost sau nu vinovată. Chiar dacă aflăm ulterior din documente că a fost vinovat şi defunctul de producerea accidentului şi nu se pot obţine despăgubiri, noi închidem cazul fără să percepem niciun cost familiei aflată în suferinţă! Aşadar, rămânem prieteni indiferent de rezultat!

Semnarea contractului se poate face ori online – pe e-mail sau WhatsApp, ori prin poştă sau curier, ori puteţi veni la sediul nostru din Bucureşti. De asemenea, putem trimite la dumneavoastră imediat, oriunde în ţară, un avocat de accidente rutiere din echipa Priboi si Asociatii în: Bucureşti, Braşov, Constanţa, Craiova, Sibiu, Bacău, Galaţi, Iaşi, Timişoara, Cluj, Vâlcea, Focşani, Miercurea Ciuc, Tulcea, Oradea, Arad, Suceava, Piteşti, Ploieşti, Brăila, Buzău, Călăraşi, Alexandria, Alba, Deva, Târgovişte, Slobozia, Vaslui, Mureş, Târgu Jiu sau orice altă localitate.

Atenţie mare! Cu oricine alegeţi să semnaţi contractul pentru obţinerea despăgubirilor, alegeţi un AVOCAT, nu SRL-uri agasante care, nefiind avocaţi, vă pun să semnaţi procuri la notar şi apoi desemnează pe orişicine să vă obţină despăgubirea! Deci semnaţi cu un avocat, un contract de asistenţă juridică! Comparaţi onorariile, alegeţi direct un avocat care a mai lucrat pe despăgubiri accidente rutiere!

Reţineţi: NU semnaţi niciun act, nu daţi nicio declaraţie fără avocat! Sunaţi-ne întâi la 0740 233 840

Pentru şi mai multe detalii, în functie de tipul accidentului produs, alegeți una din variantele următoare:

Despăgubiri accidente rutiere cu deces

Despăgubiri accidente vătămări corporale