Despagubiri accidente rutiere

Despagubiri accidente rutiere cu deces, vatamari0740 233 840 – Onorariu 15%

Avocat Valentina Priboi

Regretăm producerea accidentului şi vrem să vă ajutăm să treceți cu bine cât mai repede peste acest moment dificil!

Priboi si Asociatii, alături de cel mai bun avocat accidente rutiere, Valentina Priboi, vă ajută să obţineţi cele mai mari despăgubiri de la firma de asigurări RCA a șoferului vinovat, atât pentru accident rutier cu deces, cât şi pentru accident auto cu vătămări corporale.

Pentru mai multe detalii, în functie de rezultatul accidentului ce s-a produs, alegeți una din variantele de mai jos:

Accident rutier cu deces

Accident rutier cu vătămări corporale

Cine plăteşte despăgubiri în caz de accident rutier? În caz de accident rutier cu vătămări corporale sau deces puteţi obţine despăgubiri cu titlu de daune morale şi daune materiale de la firma de asigurări RCA a şoferului vinovat, ca o recompensă pentru suferinţa dumneavoastră şi pentru cheltuielile cauzate de producerea accidentului. De aceea este important NU semnaţi vreun act de împăcare cu şoferul vinovat pentru că riscaţi să vă pierdeţi dreptul de a obţine despăgubiri de la societatea de asigurări RCA!

Cine poate obţine despăgubiri RCA în urma unui accident rutier cu victime? În caz de vătămare corporalăorice persoană care a suferit o vătămare cauzată de producerea unui accident auto, cu condiţia să nu fi fost vinovată în totalitate de producerea accidentului.

În caz de deces – au dreptul la despăgubiri rudele decedatului precum copiii, fraţii, surorile, bunicii, părinţii, nepoţii în linie directă, soţul sau soţia, concubinul sau concubina, precum şi orice persoană care poate dovedi că a suferit o pierdere în urma acestui deces.

Care sunt sumele orientative ce se pot obţine de la firmele de asigurări? În caz de accident rutier cu deces, de principiu, un copil poate obţine pentru decesul părintelui circa 120.000 euro, părinte pentru copil minor decedat în jur de 150.000 euro, un frate pentru fratele decedat – aproximativ 75.000 euro.

În caz de accident auto cu vătămări corporale, aproximativ 65.000 lei pentru vătămarea piciorului – lichid la genunchi cu 65 zile îngrijiri medicale, pentru o rupere de splină am obţinut despăgubiri de 400.000 lei, pentru 50-55 de zile de îngrijiri medicale conform certificatului medico-legal se obţin cam 50.000 lei – 55.000 lei. Orientativ, pentru vătămări, în funcţie de culpa exclusivă sau comună a persoanei vătămate, se obţin cam 1000 RON pentru fiecare zi de îngrijiri medicale (nu neapărat de spitalizare) consemnate în CML – Certificatul medico-legal.

În cât timp se obţin despăgubirile RCA pentru un accident rutier? În câteva luni de zile.

În cât timp se pot cere despăgubiri pentru un accident rutier? În caz de vătămare corporală se pot solicita despăgubiri în maxim 3 ani de la data finalizării cercetării penale, dar CML-ul este indicat să îl solicitaţi în maxim 30 de zile de la data accidentului. În caz de deces se pot cere despăgubiri în 5 ani de la data finalizării cercetării penale.

De la ce firme de asigurări obţinem despăgubiri? Obţinem despăgubiri RCA de la orice firma de asigurări: City Insurance, Euroins, Omniasig, Generali, Groupama, Asirom, Allianz-Tiriac, Grawe, Watford, etc.

Se pot primi despăgubiri dacă şoferul vinovat nu are asigurare? DA, vă putem obţine despăgubiri chiar dacă şoferul vinovat nu avea asigurare RCA la momentul producerii accidentului sau avea poliţă RCA valabilă dar încheiată în străinătate.

Onorariul Priboi si Asociatii este de 15% la rezultat, cu toate taxele şi cheltuielile incluse, adică dumneavoastră nu trebuie să plătiţi nimic înainte, ci doar 15% din suma recuperată, la sfârşit, după încasarea despăgubirilor. Şi în contractul nostru este prevăzut foarte clar că nu plătiţi absolut nimic dacă nu vă obţinem despăgubirea!

Semnarea contractului se poate face ori online – pe e-mail sau WhatsApp, ori prin poştă sau curier, ori puteţi veni la sediul nostru din Bucureşti. De asemenea, putem trimite la dumneavoastră imediat, oriunde în ţară, un avocat de accidente rutiere din echipa Priboi si Asociatii în: Bucureşti, Braşov, Constanţa, Craiova, Sibiu, Bacău, Galaţi, Focşani, Iaşi, Suceava, Piteşti, Ploieşti, Brăila, Buzău, Călăraşi, Alexandria, Timişoara, Oradea, Arad, Cluj, Alba, Deva, Târgovişte, Slobozia, Tulcea, Vaslui, Mureş, Vâlcea, Târgu Jiu sau orice altă localitate.

Atenţie mare! Cu oricine alegeţi să semnaţi contractul pentru obţinerea despăgubirilor, alegeţi un AVOCAT, nu SRL-uri agasante care, nefiind avocaţi, vă pun să semnaţi procuri la notar şi apoi desemnează pe orişicine să vă obţină despagubirea! Deci semnaţi cu un avocat, un contract de asistenţă juridică! Comparaţi onorariile, alegeţi direct un avocat care a mai lucrat pe despagubiri accidente rutiere!

Reţineţi: NU semnaţi niciun act, nu daţi nicio declaraţie fără avocat! Sunaţi-ne întâi la 0740 233 840