Despăgubiri accidente rutiere

Despagubiri accidente rutiere – 0740 233 840 – Onorariu succes 15%

Regretăm producerea accidentului și vrem să vă ajutăm să treceți cu bine peste acest moment dificil! Cu ajutorul celui mai bun avocat accidente rutiere, Valentina Priboi, încercăm să vă fim alături pentru a putea obține cele mai mari despăgubiri RCA de la firma de asigurări a șoferului vinovat.

În functie de rezultatul accidentului produs, alegeți una din variantele de mai jos:

Accident rutier cu deces

Accident rutier cu vătămări corporale

Ce puteti cere? Despagubirile la care aveti dreptul intr-o asemenea situatie sunt atat daune morale pentru suferinta dvs., cat si daune materiale pentru cheltuielile efective pe care le-ati facut ca urmare a accidentului produs – cheltuieli de spitalizare, medicamente, ingrijiri medicale la domiciliu, alte bunuri necesare vindecarii, cheltuieli de inmormantare in cazul accidentului rutier cu deces, etc.

Cine poate cere aceste despagubiri? In caz de vatamare corporalaorice persoana care a suferit o vatamare cauzata de producerea unui accident auto, cu conditia sa nu fi fost vinovata in totalitate de producerea accidentului. Retineti insa ca in caz de accident rutier cu vatamari, dreptul la despagubire il au doar persoanele vatamate, nu si rudele acestora!

In caz de deces – au dreptul la despagubiri rudele decedatului precum copiii, fratii, surorile, bunicii, parintii, nepotii in linie directa, sotul sau sotia, concubinul sau concubina, precum si orice persoana care poate dovedi ca a suferit o pierdere in urma acestui deces.

In cat timp se pot cere despagubiri pentru un accident rutier? In caz de vatamare corporala se pot solicita despagubiri in maxim 3 ani de la data finalizarii cercetarii penale. In caz de deces se pot cere despagubiri in 5 ani de la data finalizarii cercetarii penale.

Care sunt sumele orientative care se pot obtine de la firmele de asigurari? In caz de accident rutier cu deces, de principiu, un copil poate obtine pentru decesul parintelui circa 120.000 euro, parinte pentru copil minor decedat in jur de 150.000 euro, un frate pentru fratele decedat in jur de 75.000 euro.

In caz de accident auto cu vatamari corporale, aproximativ 65.000 lei pentru vatamarea piciorului – lichid la genunchi cu 65 zile ingrijiri medicale, pentru o rupere de splina am obtinut despagubiri de 400.000 lei, pentru 50-55 de zile de ingrijiri medicale conform certificatului medico-legal se obtin cam 50.000 lei – 55.000 lei. Orientativ, pentru vatamari, in functie de culpa exclusiva sau comuna a persoanei vatamate, se obtin cam 1000 RON pentru fiecare zi de ingrijiri medicale (nu neaparat de spitalizare) consemnate in CML – Certificatul medico-legal.

In cat timp se poate obtine despagubirea? Cateva luni de zile.

Cine plateste aceste despagubiri? Doar firma de asigurari RCA a soferului vinovat este singura raspunzatoare de plata despagubirilor, niciodata soferul vinovat! Deschiderea unui proces pentru obtinerea de despagubiri NU afecteaza deloc persoana vinovata de producerea accidentului, nici civil, nici financiar. In plus, nici sub aspect penal nu i se schimba in vreun fel situatia daca intentati un proces de despagubiri. Asta inseamna ca puteti cere despagubiri chiar daca vinovat de producerea accidentului este un apropiat, ruda, prieten, sot, sotie, etc.

Mai mult, NU semnati vreun act de impacare cu soferul vinovat pentru ca riscati sa va pierdeti dreptul de a obtine despagubiri de la societatea de asigurari RCA!

De la ce firme de asigurari obtinem despagubiri? Obtinem despagubiri RCA de la orice firma de asigurari: City Insurance, Euroins, Omniasig, Generali, Groupama, Asirom, Allianz-Tiriac, Grawe, Watford, etc. Mai mult, prin intermediul unei institutii autorizate a statului roman, obtinem despagubiri RCA chiar daca masina soferului vinovat nu era asigurata la nicio firma de asigurare sau daca avea asigurare incheiata in strainatate.

Onorariul Priboi si Asociatii este de 15% la rezultat, cu toate taxele si cheltuielile incluse, adica dumneavoastra nu trebuie sa platiti nimic inainte, ci doar 15% din suma recuperata, la sfarsit, dupa incasarea despagubirilor. Si in contractul nostru este prevazut clar ca nu platiti absolut nimic daca nu va obtinem despagubirea!

Acoperire. Cum ne intalnim ca sa semnam contractul de colaborare? Putem semna fie online, pe e-mail sau WhatsApp, fie prin corespondenta, pe posta sau prin curier, fie va asteptam la sediul nostru din Bucuresti.

Sau, oriunde in Romania, in mai putin de 24 de ore, un avocat de accidente rutiere din echipa Priboi si Asociatii poate veni direct la dumneavoastra in: Bucuresti, Brasov, Constanta, Craiova, Sibiu, Bacau, Focsani, Iasi, Suceava, Pitesti, Ploiesti, Galati, Braila, Buzau, Calarasi, Alexandria, Timisoara, Oradea, Arad, Cluj, Alba, Deva, Targoviste, Slobozia, Tulcea, Vaslui, Mures, Valcea, Targu Jiu si orice alta localitate.

Nu semnati niciun act, nu dati nicio declaratie fara avocat! Sunati-ne chiar acum la 0740 233 840 !

Atentie mare! Cu oricine alegeti sa semnati contractul pentru obtinerea despagubirilor, alegeti un AVOCAT, nu SRL-uri agasante care, nefiind avocati, va pun sa semnati procuri la notar si apoi desemneaza pe orisicine sa va recupereze despagubirea! Deci semnati cu un avocat, un contract de asistenta juridica! Comparati onorariile, alegeti direct avocat care a mai lucrat pe despagubiri accidente rutiere!