Despagubiri accidente rutiere

Despagubiri accidente rutiere cu deces, vatamari0740 233 840 – Onorariu 15%

Avocat Valentina Priboi

Regretăm producerea accidentului și vrem să vă ajutăm să treceți cu bine peste acest moment dificil! Cu ajutorul celui mai bun avocat accidente rutiere, Valentina Priboi, dorim să vă fim alături pentru a obține cele mai mari despăgubiri RCA de la firma de asigurări a șoferului vinovat, atât pentru accident cu deces, cât şi pentru accident cu vătămări corporale.

În functie de rezultatul accidentului ce s-a produs, alegeți una din variantele de mai jos:

Accident rutier cu deces

Accident rutier cu vătămări corporale

Ce puteţi cere? Pentru a obţine despagubiri din accidente rutiere cu deces sau vătămări corporale trebuie solicitate daune morale pentru suferinţa dvs. şi daune materiale pentru cheltuielile efective pe care le-aţi făcut ca urmare a accidentului produs – cheltuieli de spitalizare, medicamente, îngrijiri medicale la domiciliu, alte bunuri necesare vindecării, cheltuieli de înmormântare în caz de accident rutier cu deces, etc.

Cine poate cere aceste despăgubiri? În caz de vătămare corporalăorice persoană care a suferit o vătămare cauzată de producerea unui accident auto, cu condiţia să nu fi fost vinovată în totalitate de producerea accidentului. Reţineţi însă că în caz de accident rutier cu vătămări, dreptul la despăgubire îl au doar persoanele vătămate, nu şi rudele acestora!

În caz de deces – au dreptul la despăgubiri rudele decedatului precum copiii, fraţii, surorile, bunicii, părinţii, nepoţii în linie directă, soţul sau soţia, concubinul sau concubina, precum şi orice persoană care poate dovedi că a suferit o pierdere în urma acestui deces.

În cât timp se pot cere despăgubiri pentru un accident rutier? În caz de vătămare corporală se pot solicita despăgubiri în maxim 3 ani de la data finalizării cercetării penale. În caz de deces se pot cere despăgubiri în 5 ani de la data finalizării cercetării penale.

Care sunt sumele orientative care se pot obţine de la firmele de asigurări? În caz de accident rutier cu deces, de principiu, un copil poate obţine pentru decesul părintelui circa 120.000 euro, părinte pentru copil minor decedat în jur de 150.000 euro, un frate pentru fratele decedat – aproximativ 75.000 euro.

În caz de accident auto cu vătămări corporale, aproximativ 65.000 lei pentru vătămarea piciorului – lichid la genunchi cu 65 zile îngrijiri medicale, pentru o rupere de splină am obţinut despăgubiri de 400.000 lei, pentru 50-55 de zile de îngrijiri medicale conform certificatului medico-legal se obţin cam 50.000 lei – 55.000 lei. Orientativ, pentru vătămări, în funcţie de culpa exclusivă sau comună a persoanei vătămate, se obţin cam 1000 RON pentru fiecare zi de îngrijiri medicale (nu neapărat de spitalizare) consemnate în CML – Certificatul medico-legal.

În cât timp se poate obţine despăgubirea? Câteva luni de zile.

Cine plăteşte aceste despăgubiri? Doar firma de asigurări RCA a şoferului vinovat este răspunzătoare de plata despăgubirilor, niciodată şoferul vinovat! De regula, deschiderea unui proces pentru obţinerea de despăgubiri NU afectează pe latură civilă persoana vinovată de producerea accidentului. În plus, nici sub aspect penal nu i se schimbă în vreun fel situaţia dacă intentaţi un proces de despăgubiri. Asta înseamnă că puteţi cere despăgubiri chiar dacă vinovat de producerea accidentului este un apropiat, rudă, prieten, soţ, soţie, etc.

Mai mult, NU semnaţi vreun act de împăcare cu şoferul vinovat pentru că riscaţi să vă pierdeţi dreptul de a obţine despăgubiri de la societatea de asigurări RCA!

De la ce firme de asigurări obţinem despăgubiri? Obţinem despăgubiri RCA de la orice firma de asigurări: City Insurance, Euroins, Omniasig, Generali, Groupama, Asirom, Allianz-Tiriac, Grawe, Watford, etc. Mai mult, prin intermediul unei instituţii autorizate a statului român, obţinem despăgubiri RCA chiar dacă maşina şoferului vinovat nu era asigurată la nicio firmă de asigurare sau dacă avea asigurare încheiată în străinătate.

Onorariul Priboi si Asociatii este de 15% la rezultat, cu toate taxele şi cheltuielile incluse, adică dumneavoastră nu trebuie să plătiţi nimic înainte, ci doar 15% din suma recuperată, la sfârşit, după încasarea despăgubirilor. Şi în contractul nostru este prevăzut clar ca nu plătiţi absolut nimic dacă nu vă obţinem despăgubirea!

Acoperire. Cum ne întâlnim ca să semnăm contractul de colaborare? Putem semna fie online, pe e-mail sau WhatsApp, fie prin corespondenţă, pe poştă sau prin curier, fie vă aşteptăm la sediul nostru din Bucureşti.

Sau, oriunde în Romania, în mai puţin de 24 de ore, un avocat de accidente rutiere din echipa Priboi si Asociatii poate veni direct la dumneavoastră în: Bucureşti, Braşov, Constanţa, Craiova, Sibiu, Bacău, Focşani, Iaşi, Suceava, Piteşti, Ploieşti, Galaţi, Brăila, Buzău, Călăraşi, Alexandria, Timişoara, Oradea, Arad, Cluj, Alba, Deva, Târgovişte, Slobozia, Tulcea, Vaslui, Mureş, Vâlcea, Târgu Jiu şi orice altă localitate.

Nu semnaţi niciun act, nu daţi nicio declaraţie fără avocat! Sunaţi-ne chiar acum la 0740 233 840 !

Atenţie mare! Cu oricine alegeţi să semnaţi contractul pentru obţinerea despăgubirilor, alegeţi un AVOCAT, nu SRL-uri agasante care, nefiind avocaţi, vă pun să semnaţi procuri la notar şi apoi desemnează pe orişicine să vă obţină despagubirea! Deci semnaţi cu un avocat, un contract de asistenţă juridică! Comparaţi onorariile, alegeţi direct un avocat care a mai lucrat pe despagubiri accidente rutiere!