Bacău

Avocat accidente rutiere Bacău – 0740 233 840 – Onorariu 20%

Valentina Priboi, avocat accidente rutiere Bacău

Am instrumentat numeroase cazuri de obținere despăgubiri RCA din accidente rutiere în fata instanțelor din zona Bacău: ultimul caz notoriu este cel al unui bărbat, domnul A*****i, care circula regulamentar ca pieton pe trotuar, moment în care, fiind polei pe carosabil, un șofer tânăr cu maşină sport a patinat și a pătruns pe trotuar cu bolidul, spulberând pe domnul A*****i înainte amintit, ce mergea regulamentar.

În momentul de față, dosarul se află în fața expertului auto desemnat de Judecătoria Moinești pentru a stabili exact modul de producere a accidentului deoarece vinovatul susține că bărbatul ucis s-ar fi aflat totuși pe carosabil, deși camerele de supraveghere ale orașului indică limpede că zona de impact s-a produs pe trotuar.

Un alt caz pe care deja l-am încheiat cu succes este unul de vătămare corporală pentru un minor ce se afla în mașina unor prieteni ai părinților, moment în care șoferul a pierdut controlul volanului și a intrat în alt autoturism. În urma accidentului, copilul în vârstă de 9 ani a suferit un traumatism cranian minor și fractura mâinii drepte. Suma obținută a fost de 78000 lei.