Bacau

Avocat accidente rutiere Bacau – 0740 233 840 – Onorariu 15%

Valentina Priboi, avocat accidente rutiere Bacau

Am instrumentat numeroase cazuri de obtinere despagubiri RCA din accidente rutiere in fata instantelor din zona Bacau: ultimul caz notoriu este cel al unui barbat care circula regulamentar ca pieton pe trotuar, moment in care, fiind polei pe carosabil, un sofer tanar cu BMW a patinat si a patruns pe trotuar cu bolidul, spulberand pe domnul inainte amintit ce mergea regulamentar.

In momentul de fata dosarul se afla in fata expertului auto desemnat de Judecatoria Moinesti pentru a stabili exact modul de producere a accidentului deoarece vinovatul sustine ca barbatul ucis s-ar fi aflat totusi pe carosabil, desi camerele de supraveghere ale orasului indica limpede ca zona de impact s-a produs pe trotuar.

Un alt caz pe care deja l-am incheiat cu succes este unul de vatamare corporala pentru un minor ce se afla in masina unor prieteni ai parintilor, moment in care soferul a pierdut controlul volanului si intrat in alt autoturism. In urma accidentului, copilul in varsta de 9 ani a suferit un traumatism cranian minor si fractura mainii drepte. Suma obtinuta a fost de 78000 lei.