Brasov

Avocat accidente rutiere Brasov – Onorariu 15% – 0740 233 840

Valentina Priboi, avocat accidente rutiere Brasov

Avocat accidente rutiere in Basov? Doamna avocat Priboi este solutia! La Judecatoria Brasov avem in lucru atat dosare pentru despagubiri RCA accidente cu vatamari corporale, cat si pentru cauze soldate cu decesul victimei.

In fata Judecatoriei Fagaras avem dosare de vatamare corporala din culpa, ca urmare a producerii unor accidente cu victime, fie pietoni, fie pasageri sau chiar soferi ce au fost izbiti de alti conducatori auto neatenti.

O interesanta speta este cea pe care acum o instrumentam intr-un dosar de ucidere din culpa aflat pe rolul Judecatoriei Brasov unde victima, pasager in dreapta-fata, a decedat ca urmare a rasturnarii automobilului condus de numitul Dr******u Ca*****n. Intrucat victima care a decedat nu purta centura de siguranta, avocatul firmei de asigurare – ca parte responsabila civilmente a ridicat urmatoarea problema: a cerut expertului sa raspunda in raportul de expertiza auto la urmatoarea chestiune, anume daca victima ar fi purtat centura de siguranta putea scapa cu viata?

Desi obiectivul nu are relevanta deoarece nu se pot analiza chestiuni ipotetice, expertul judiciar a conchis cum ca „si cu centura de siguranta rezultatul accidentului ar fi fost acelasi din cauza ca impactul, masurat in kg forta/mp, a depasit cu mult capacitatea de rezistenta a automobilului implicat”. Asadar, cu un probatoriu bine intocmit, cu o expertiza „ca la carte” rezultatele pe care le asteptam sunt unele dintre cele mai bune.