Cluj

Avocat accidente rutiere Cluj – 0740 233 840 – Onorariu 20%

Valentina Priboi, avocat accidente rutiere Cluj

Echipa Priboi si Asociatii este prezentă şi la Cluj Napoca unde, cu ajutorul doamnei avocat Valentina Priboi, vă poate obţine cele mai mari despăgubiri RCA de la societatea de asigurări a şoferului vinovat de producerea accidentului. În zona judeţului Cluj, în momentul de faţă, instrumentăm atât dosare de despăgubiri din accidente rutiere soldate cu vătămări corporale, cât şi dosare de obţinere despăgubiri pentru accidente cu deces.

Ultimul caz de deces vine de la Târgu Mureş unde familia S****n solicită despăgubiri pentru fiul de 21 de ani ucis într-un teribil accident rutier, în timp ce conducea spre Cluj Napoca, acolo unde era student. Aşteptăm rezultatele necropsiei după care vom solicita emiterea unui raport de expertiză tehnică din care sa rezulte: dinamica producerii accidentului, evitabilitatea accidentului, viteza autovehiculelor implicate în accident, precum şi locul exact al producerii impactului.

Tot recent am fost delegaţi să obţinem despăgubiri dintr-un accident petrecut pe drumul dintre Cluj Napoca şi Turda unde domnul C**a M****s a suferit o fractură a mâinii stângi. În urma evaluării medico-legale, clientul nostru a primit 50-55 de zile de îngrijiri medicale, iar acum aşteptăm oferta firmei de asigurări RCA a şoferului vinovat.