Cluj

Avocat accidente rutiere Cluj – 0740 233 840 – Onorariu 15%

Valentina Priboi, avocat accidente rutiere Cluj

Echipa Priboi si Asociatii este prezenta si la Cluj Napoca unde, cu ajutorul doamnei avocat Valentina Priboi, va poate obtine cele mai mari despagubiri RCA de la societatea de asigurari a soferului vinovat de producerea accidentului. In zona judetului Cluj, in momentul de fata, instrumentam atat dosare de despagubiri din accidente rutiere soldate cu vatamari corporale, cat si dosare de obtinere despagubiri pentru accidente cu deces.

Ultimul caz de deces vine de la Targu Mures unde familia S****n solicita despagubiri pentru fiul de 21 de ani ucis intr-un teribil accident rutier, in timp ce conducea spre Cluj Napoca, acolo unde era student. Asteptam rezultatele necropsiei dupa care vom solicita emiterea unui raport de expertiza tehnica din care sa rezulte: dinamica producerii accidentului, evitabilitatea accidentului, viteza autovehiculelor implicate in accident, precum si locul exact al producerii impactului.

Tot recent am fost delegati sa obtinem despagubiri dintr-un accident petrecut pe drumul dintre Cluj Napoca si Turda unde domnul C**a M****s a suferit o fractura a mainii stangi. In urma evaluarii medico-legale, clientul nostru a primit 50-55 de zile de ingrijiri medicale, iar acum asteptam oferta firmei de asigurari RCA a soferului vinovat.