Constanta

Avocat accidente rutiere Constanta – Onorariu 15% – 0740 233 840

Valentina Priboi, avocat accidente rutiere Constanta

Atat in fond la Judecatoria Constanta, cat si in apel la Tribunalul Constanta, dosarele de obtinere despagubiri RCA din accidente rutiere pe care noi le administram clientilor nostri sunt munca pe care stim sa o facem cel mai bine!

Cele mai recente cazuri din zona Constanta sunt de vatamari corporale si deces. Intre dosarele de vatamari corporale amintim cazul unui violonist caruia i-am obtinut o despagubire mult mai mare decat cea care s-ar fi putut obtine in mod normal unei alte persoane intr-o situatie similara deoarece victimei – violonist i-a fost strivit umarul drept iar unul din degetele mainii stangi i-a ramas aproape inutilizabil. Astfel, daunele morale pe care instanta le-a acordat au fost mult mai mari decat in mod normal din cauza ca victima a ramas cu o dizabilitate permanenta care nu ii mai permite continuarea profesiei de violonist. Mai mult, firma de asigurari RCA a soferului vinovat a fost obligata la plata unei rente viagere catre victima – violonist M***i St*****u in valoare de o patrime din salariul mediu net pe economie, pe luna.

Un alt caz pe care l-am finalizat cu succes la Constanta este un dosar de deces al familiei P*****anu, caz in care o mama de 32 de ani a decedat in urma impactului dintre masina condusa de sotul acesteia si un camion de mare tonaj care a patruns pe contrasens. Cei doi copii, sotul si un frate al decedatei au primit o despagubire de peste 330000 euro.