Constanţa

Onorariu succes 20% – 0740 233 840

Priboi si Asociatii vă este aproape în momente grele precum cel al unui accident. Alături de Valentina Priboi, avocat specializat în accidente rutiere, suntem cea mai bună alegere în astfel de momente de cumpănă. Din anul 2011 și până în prezent am apărat sute de clienți, am obținut milioane de euro victimelor accidentelor rutiere.

Atât în fond la Judecătoria Constanţa, cât şi în apel la Tribunalul Constanţa, dosarele de obţinere despăgubiri RCA din accidente rutiere pe care le administrăm clienţilor noştri sunt munca pe care ştim să o facem cel mai bine!

Valentina Priboi, avocat accidente rutiere Constanța

Cele mai recente cazuri din zona Constanţa sunt de vătămări corporale şi deces.

Între dosarele de vătămări corporale amintim cazul unui violonist. Acestuia i-am obţinut o despăgubire mult mai mare decât cea care s-ar fi putut obţine în mod normal altei persoane într-o situaţie similară. Și asta deoarece violonistului i-a fost strivit umărul drept iar unul din degetele mâinii stângi i-a rămas aproape inutilizabil. Astfel, daunele morale acordate de instanță au fost mult mai mari din cauză că victima a rămas cu o dizabilitate permanentă care nu îi mai permite continuarea profesiei de violonist. Mai mult, firma de asigurări RCA a şoferului vinovat a fost obligată la plata unei rente viagere către victima – violonist M***i St*****u în valoare de o pătrime din salariul mediu net pe economie, pe lună.

Un alt caz finalizat cu succes la Constanţa este un dosar de deces al familiei P*****anu. În acest caz o mama de 32 de ani a decedat în urma unui accident extrem de violent. Impactul dintre maşina condusă de soţul acesteia şi un camion care a pătruns pe contrasens a fost devastator. În urma accidentului, doamna P*****anu a decedat pe loc. Cei doi copii, soţul şi un frate al decedatei au primit o despăgubire de peste 330000 euro.

ianuarie 2023: am primit spre soluționare un caz de deces, al unui domn ce se afla în mașina surorii sale care a efectuat o manevră de întoarcere într-un loc nepermis. În urma manevrei necorespunzătoare, domnul I*****u a decedat în drum spre spital. Familia ne-a încredințat cazul spre obținerea rapidă a despăgubirilor, chiar dacă vinovată este sora decedatului, deoarece situația penală a acesteia nu se va schimba indiferent dacă familia va cere despăgubiri sau nu.

Call Now Button