Constanţa

Avocat accidente rutiere Constanţa – Onorariu 20% – 0740 233 840

Valentina Priboi, avocat accidente rutiere Constanta

Atât în fond la Judecătoria Constanţa, cât şi în apel la Tribunalul Constanţa, dosarele de obţinere despăgubiri RCA din accidente rutiere pe care noi le administrăm clienţilor noştri sunt munca pe care ştim să o facem cel mai bine!

Cele mai recente cazuri din zona Constanţa sunt de vătămări corporale şi deces. Între dosarele de vătămări corporale amintim cazul unui violonist căruia i-am obţinut o despăgubire mult mai mare decât cea care s-ar fi putut obţine în mod normal unei alte persoane într-o situaţie similară deoarece victimei – violonist i-a fost strivit umărul drept iar unul din degetele mâinii stângi i-a rămas aproape inutilizabil. Astfel, daunele morale pe care instanţa le-a acordat au fost mult mai mari decât în mod normal din cauză că victima a rămas cu o dizabilitate permanentă care nu îi mai permite continuarea profesiei de violonist. Mai mult, firma de asigurări RCA a şoferului vinovat a fost obligată la plata unei rente viagere către victima – violonist M***i St*****u în valoare de o pătrime din salariul mediu net pe economie, pe lună.

Un alt caz pe care l-am finalizat cu succes la Constanţa este un dosar de deces al familiei P*****anu, caz în care o mama de 32 de ani a decedat în urma impactului dintre maşina condusă de soţul acesteia şi un camion de mare tonaj care a pătruns pe contrasens. Cei doi copii, soţul şi un frate al decedatei au primit o despăgubire de peste 330000 euro.