Craiova

Avocat accidente rutiere Craiova – 0740 233 840

Valentina Priboi, avocat accidente rutiere Craiova

După E85 care leagă Bucureştiul de Moldova, probabil cel mai periculos drum din România este E574, drumul ce leagă Craiova de Piteşti. Din această cauză multe accidente cu vătămări sau chiar deces se petrec pe acest sector de drum.

În faţa instanţelor din Craiova avem cazuri încheiate cu brio, cu despăgubiri acordate de Tribunalul Dolj pentru vătămări corporale provocate minorilor sau unor doamne în vârstă.

Recent, am obţinut în faza de apel despăgubiri RCA de peste 586.000 lei pentru un accident soldate cu deces, ca urmare a coliziunii a două automobile de mare putere pe centura ocolitoare a Craiovei.

UPDATE ianuarie 2023: am oferit suma de despăgubire familiei îndurerate T***ă care, anul trecut, și-au pierdut singura fiică într-un accident fatal în localitatea Brădești, jud. Dolj. Suma primită de familie depășește 468000 lei.

Tot în județul Dolj, la Filiași, am semnat un alt caz de deces, cu o familie care, la fel ca cei anterior amintiți, și-au pierdut fiica ce se afla ca pasager în bolidul iubitului ei. Impactul cu un cap de pod a fost nimicitor, atât șoferul cât și fata de numai 19 ani au murit pe loc. Așteptăm emiterea raportului de necropsie și vom reveni cu noi amănunte.