Despăgubiri accidente rutiere cu deces

0740 233 840 – Onorariu succes 20%

Dorim să transmitem sincere condoleanțe familiei și prietenilor persoanei decedate! Înţelegem situaţia în care vă aflaţi, este o mare tristețe pierderea unei persoane dragi. Și mai ales în asemenea împrejurări precum un accident rutier așa de grav!

De aceea, dacă doriţi să începeţi procedurile de obţinere de despăgubiri pentru accidente rutiere cu deces, vă putem ajuta cu toată priceperea și efortul nostru. Împreună cu cei mai buni avocați de accidente rutiere din România, vă putem ajuta să obțineți cele mai mari despăgubiri. Doamna avocat Valentina Priboi are o vastă experiență în domeniul penal și civil raportat la dreptul asigurărilor și problematicile rutiere.

Pentru detalii generale despre obținerea de despăgubiri, puteți studia priboisiasociatii.ro/despagubiri .

Avocat Valentina Priboi, despăgubiri accidente rutiere cu deces

În mod special, legat de accidentele cu deces, vrem să reţineţi însă numai câteva detalii:

  • Faţă de persoana decedată, pot obţine despăgubiri cu titlul de daune morale şi daune materiale soţul/soţia, copiii, nepoţii, fraţii, surorile, părinţii, bunicii, concubinul/concubina, precum şi orice altă persoană care poate dovedi o pierdere suferită;
  • Firma de asigurări RCA a şoferului vinovat acordă fiecarui solicitant despăgubirea cuvenită, ci NU în funcţie de numărul de solicitanţi! Adică, dacă sunt mai mulți solicitanți, NU înseamnă că suma se diminuează deoarece nu este o sumă fixă care să se împartă! Fiecare solicitant de despăgubire își primește doar dreptul său, nici mai mult, nici mai puțin!
  • Se pot obţine despăgubiri până la suma de 6.070.000 euro, atât pentru deces cât şi pentru vătămări corporale. Depinde însâ și modul producerii accidentului, gradul de vinovăţie al şoferului, etc.
  • Dacă doriţi, putem să vă obţinem rapid despăgubirea, fără a merge în instanţe, fără procese, pe cale amiabilă. Calea amiabilă presupune obţinerea de oferte din partea firmei de asigurări RCA a şoferului vinovat. Dacă acceptați suma oferită, atunci puteți primi daunele morale și materiale mult mai repede, evitând ani de procese prin instanțe. Alegerea între instanță sau calea amiabilă este a dumneavoastră, noi doar vă arătăm ce șanse și ce sume sunt.
  • Vă suntem alături de la început până la sfârşitul tuturor procedurilor! Și pe latură penală şi pe latură civilă, peste tot, în faţa tuturor instituţiilor sau autorităților! 

Prin echipa noastră de avocaţi colaboratori vă oferim despăgubiri accidente rutiere cu deces oriunde în România: Bucureşti, Constanţa, Braşov, Sibiu, Piteşti, Ploieşti, Bacău, Buzău, Galaţi, Tulcea, Brăila, Craiova, Iaşi, Timişoara, Oradea, Cluj, Arad, Satu Mare, Baia Mare, Târgu Mureş, Suceava, Focşani, Buzău, Râmnicu Vâlcea, oriunde!

Octombrie 2022. Am semnat în luna octombrie câteva dosare pentru obținerea de despăgubiri ca urmare a producerii unor cumplite accidente cu deces. Unul din cazuri s-a petrecut în vară pe raza comunei Vitănești, județul Teleorman. În acest accident și-a pierdut viața șoferul vinovat, domnul C***e, care a intrat într-un TIR ce circula regulamentar. Mai mult, alături de șoferul vinovat și-au mai pierdut viața și soția acestuia care se afla pe locul din dreapta-față și, pe bancheta din spate, cei doi copii ai acestora care au murit în drum spre spital. Așteptăm oferta asigurătorului RCA care, în acest caz, este o firmă corespondentă deoarece mașina victimelor era înmatriculată în străinătate.

Un alt caz tulburător este cel al familiei C******u din județul Dolj, Ișalnița, familie care și-a pierdut singura fiică într-un accident produs de iubitul acesteia, un tânăr teribilist de 22 de ani care, vrând să o impresioneze, a accelerat peste măsură limuzina sa cu tracțiune spate, a pierdut controlul volanului și s-au rostogolit zeci de metri într-un șanț de pe marginea drumului. Fata de 17 ani a ieșit prin parbriz, astfel încât la sosirea echipajului SMURD nu s-a mai putut constata decât decesul adolescentei. Așteptăm raportul de necropsie pentru a întregi documentația necesară obținerii despăgubrilor.

Septembrie 2022. Recent, la începutul lunii septembrie 2022 am finalizat cu succes două dosare de deces. Primul, al familiei M**, care a solicitat despăgubiri reprezentând daune morale și materiale pentru mama, respectiv soția decedată ca pasager într-un accident rutier pe DN1, într-o intersecție de pe raza comunei Bănești, Prahova. Familia a primit despăgubiri în urma accidentului rutier cu deces de la firma de asigurări RCA a șoferului vinovat de 108900 euro. Sumele au fost deja virate în conturile clienților, caz închis cu brio!

O altă familie îndurerată este din județul Olt, în apropiere de Corabia, și a primit de la BAAR despăgubiri pentru deces deoarece șoferul care le-a ucis fiul nu avea nici asigurare RCA. Biroul Asigurătorilor Auto din România (BAAR) le-a acordat daune morale și materiale totale de peste 88000 euro, familia defunctului a încasat sumele reprtizate, caz soluționat!

Call Now Button