Despăgubiri accidente rutiere cu deces

Despăgubiri accidente rutiere cu deces – Onorariu 15% – 0740 233 840

Avocat Valentina Priboi

Regretăm cele petrecute şi înţelegem situaţia în care vă aflaţi! De aceea, dacă doriţi să începeţi procedurile de obţinere despăgubiri pentru accidente rutiere cu deces, trebuie să reţineţi câteva aspecte:

Faţă de persoana decedată, pot obţine despăgubiri cu titlul de daune morale şi daune materiale soţul/soţia, copiii, nepoţii, fraţii, surorile, părinţii, bunicii, concubinul/concubina, precum şi orice altă persoană care poate dovedi o pierdere suferită;

Firma de asigurări RCA a şoferului vinovat acordă fiecarui solicitant despăgubirea cuvenită, ci NU în funcţie de numărul de solicitanţi!

Se pot obţine despăgubiri până la suma de 6.070.000 euro, atât pentru deces cât şi pentru vătămări corporale, în funcţie de numarul victimelor, modul producerii accidentului, gradul de vinovăţie al şoferului, etc.

Dacă doriţi, putem să vă obţinem rapid despăgubirea, fără a merge în instanţe, fără procese, pe cale amiabilă, prin obţinerea de oferte din partea firmei de asigurări RCA a şoferului vinovat!

Nu vă costă nimic relaţia cu noi, suportăm toate costurile, onorariul este doar de succes, adică ne plătiţi doar la sfârşit un procent stabilit prin contract din despăgubirea care se obţine de la firma de RCA a şoferului vinovat.

Vă asistăm de la început până la sfârşitul tuturor procedurilor, şi pe latură penală şi pe latură civilă, peste tot, în faţa tuturor instituţiilor!

Vă oferim, prin echipa de avocaţi, despăgubiri accidente rutiere cu deces oriunde în România: Bucureşti, Constanţa, Braşov, Sibiu, Piteşti, Ploieşti, Bacău, Buzău, Galaţi, Tulcea, Brăila, Craiova, Iaşi, Timişoara, Oradea, Cluj, Arad, Satu Mare, Baia Mare, Târgu Mureş, Suceava, Focşani, Buzău, Râmnicu Vâlcea, oriunde!