Despagubiri RCA in caz de accident rutier cu deces

Despagubiri RCA in caz de accidente rutiere cu deces

Regretam cele petrecute si intelegem situatia in care va aflati! De aceea, daca doriti sa incepeti procedurile de obtinere despagubiri pentru accidente rutiere cu deces, trebuie sa retineti cateva aspecte:

Avocat Valentina Priboi
  • Fata de persoana decedata, pot obtine despagubiri cu titlul de daune morale si daune materiale sotul/sotia, copiii, nepotii, fratii, surorile, parintii, bunicii, concubinul/concubina, precum si orice alta persoana care poate dovedi o pierdere suferita;
  • Firma de asigurari RCA a soferului vinovat acorda fiecarui solicitant despagubirea cuvenita, ci NU in functie de numarul de solicitanti!
  • Se pot obtine despagubiri pana la suma de 6.070.000 euro, atat pentru deces cat si pentru vatamari corporale, in functie de numarul victimelor, modul producerii accidentului, gradul de vinovatie al soferului, etc.
  • Daca doriti, putem sa va obtinem rapid despagubirea RCA, fara instante, fara procese, pe cale amiabila, prin obtinerea de oferte din partea firmei de asigurari RCA a soferului vinovat!
  • Nu va costa nimic relatia cu noi, suportam toate costurile, onorariul este doar de succes, adica ne platiti doar la sfarsit un procent stabilit prin contract din despagubirea care se obtine de la firma de RCA a soferului vinovat.
  • Va asistam de la inceput pana la sfaristul tuturor procedurilor, si pe latura penala si pe latura civila, peste tot, in fata tuturor institutiilor! 
  • Va oferim, prin echipa de avocati, despagubiri RCA din accidente rutiere cu deces oriunde in Romania: Bucuresti, Constanta, Brasov, Sibiu, Pitesti, Ploiesti, Bacau, Buzau, Galati, Tulcea, Braila, Craiova, Iasi, Timisoara, Oradea, Cluj, Arad, Satu Mare, Baia Mare, Targu Mures, Suceava, Focsani, Buzau, Ramnicu Valceea, oriunde!