Focşani

Onorariu succes 20% – 0740 233 840

Priboi si Asociatii este prezent oriunde în țară spre a oferi cele mai bune servicii de obținere despăgubiri din accidente. Alături de avocați specializați în accidente rutiere precum doamna Valentina Priboi, încercăm să ajutăm victimele accidentelor auto.

Valentina Priboi, avocat accidente rutiere Focşani

Astfel, în caz de accident rutier cu vătămări corporale sau deces, obținerea daunelor morale și materiale devine o prioritate. Victimele accidentelor rutiere pot primi din partea firmei de asigurări RCA a șoferului vinovat dezdăunări pentru acoperirea prejudiciilor și suferințelor. Societatea de asigurări RCA a vinovatului este obligată să plătească daunele deoarece are calitatea procesuală de parte responsabilă civilmente.

Noi suntem alături de victimele accidentelor rutiere spre a le ajuta să obţină urgent daune morale şi materiale de la firmele de asigurări RCA ale şoferilor vinovaţi. De aceea preluăm cazuri cu accidente grave din zona județului Vrancea sau Buzău. Am încheiat cu succes multe dosare ce s-au cercetat sau judecat în această zonă: Focșani, Adjud, Râmnicu Sărat sau Buzău.

Drumul Moldovei, E85, pare a fi unul dintre cele mai periculoase drumuri din România. Aici se petrec cele mai multe accidente rutiere grave, cu vătămări corporale sau chiar decese. Drumuri proaste, insuficient semnalizate, viteza sau consumul de alcool fac din această rută o încercare grea pentru mulţi şoferi.

Februarie 2023. Am preluat cazul unei mame, doamna R***a, care își conducea liniștită automobilul în care se afla și fetița ei. Din spate, un șofer teribilist le-a izbit cu putere într-un copac de pe marginea drumului. Șoferul neatent, în afară de viteza neadaptată la condițiile de trafic, din primele cercetări pare că folosea și telefonul mobil. Dosarul este acum cercetat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Focșani deoarece accidentul s-a petrecut în apropiere de comuna Precistanu. Așteptăm emiterea certificatelor medico-legale, atât pentru doamna R***a, cât și pentru fiica acesteia.

Call Now Button