Galati

Avocat accidente rutiere Galati – 0740 233 840 – Onorariu 15%

Valentina Priboi, avocat accidente rutiere Galati

Si vatamari corporale, si accidente rutiere cu deces am solutionat cu succes pe raza judetului Galati. Cel mai recent caz este unul de-a dreptul tulburator: familiei Gr******a care circula absolut corect cu automobilul dinspre Galati spre Barlad, in judetul Vaslui, i-a fost taiata calea de un camion de mare tonaj care, fara sa se asigure, a virat la stanga. In urma virajului camionului, toata familia aflata in automobil a decedat, familie formata din mama, tata si o fetita de 4 ani. Soferul camionului, conform datelor pe care le-am obtinut din dosar, se afla sub influenta bauturilor alcoolice, astfel ca impotriva acestuia s-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpa si conducere sub influenta bauturilor alcoolice.

Dreptul la despagubire din partea firmei de asigurari RCA o au parintii sotilor decedati, atat ca parinti ai acestora, cat si ca bunici ai fetitei de 4 ani care a murit in urma teribilului impact. Mai exista si doua surori ale sotului decedat si un frate al doamnei Gr******a.

In acest caz preconizam o valoare de despagubiri de peste 200.000 euro. Pe masura ce dosarul va evolua, va vom tine la curent cu ultimele noutati!