Galaţi

Avocat accidente rutiere Galaţi – 0740 233 840

Valentina Priboi, avocat accidente rutiere Galaţi

Şi vătămări corporale, şi accidente rutiere cu deces am soluţionat cu succes pe raza judeţului Galaţi. Cel mai recent caz este unul de-a dreptul tulburător: familiei Gr******a care circula absolut corect cu automobilul dinspre Galaţi spre Bârlad, în judeţul Vaslui, i-a fost tăiată calea de un camion de mare tonaj care, fără să se asigure, a virat la stânga. În urma virajului camionului, toată familia aflată în automobil a decedat, familie formată din mamă, tată şi o fetiţă de 4 ani. Şoferul camionului, conform datelor pe care le-am obţinut din dosar, se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, astfel că împotriva acestuia s-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Dreptul la despăgubire din partea firmei de asigurări RCA o au părinţii soţilor decedaţi, atât ca părinţi ai acestora, cât şi ca bunici ai fetiţei de 4 ani care a murit în urma teribilului impact. Mai există şi două surori ale soţului decedat şi un frate al doamnei Gr******a.

În acest caz preconizăm o valoare de despăgubiri de peste 200.000 euro. Pe masură ce dosarul va evolua, vă vom ţine la curent cu ultimele noutăţi!