Galaţi

Avocat accidente rutiere Galaţi – 0740 233 840 – Onorariu 20%

Valentina Priboi, avocat accidente rutiere Galaţi

Şi vătămări corporale, şi accidente rutiere cu deces am soluţionat cu succes pe raza judeţului Galaţi. Cel mai recent caz este unul de-a dreptul tulburător: familiei Gr******a care circula absolut corect cu automobilul dinspre Galaţi spre Bârlad, în judeţul Vaslui, i-a fost tăiată calea de un camion de mare tonaj care, fără să se asigure, a virat la stânga. În urma virajului camionului, toată familia aflată în automobil a decedat, familie formată din mamă, tată şi o fetiţă de 4 ani. Şoferul camionului, conform datelor pe care le-am obţinut din dosar, se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, astfel că împotriva acestuia s-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Dreptul la despăgubire din partea firmei de asigurări RCA o au părinţii soţilor decedaţi, atât ca părinţi ai acestora, cât şi ca bunici ai fetiţei de 4 ani care a murit în urma teribilului impact. Mai există şi două surori ale soţului decedat şi un frate al doamnei Gr******a.

În acest caz preconizăm o valoare de despăgubiri de peste 200.000 euro. Pe masură ce dosarul va evolua, vă vom ţine la curent cu ultimele noutăţi!