Galaţi

Onorariu succes 20% – 0740 233 840

Avocat Valentina Priboi este unul din cei mai experimentați avocați specializați în accidente rutiere. Alături de echipa Priboi si Asociatii, a reușit să ofere victimelor accidentelor rutiere cele mai mari despăgubiri de la societățile de asigurări RCA.

Suntem prezenți în zona Galați, alături de victimele accidentelor rutiere care au nevoie de un avocat de despăgubiri accidente rutiere. Şi vătămări corporale, şi accidente rutiere cu deces am soluţionat cu succes pe raza judeţului Galaţi.

Valentina Priboi, avocat accidente rutiere Galaţi

Cel mai recent caz este unul de-a dreptul tulburător: familiei Gr******a care circula absolut corect cu automobilul dinspre Galaţi spre Bârlad, în judeţul Vaslui, i-a fost tăiată calea de un camion de mare tonaj care, fără să se asigure, a virat la stânga. În urma virajului camionului, toată familia aflată în automobil a decedat, familie formată din mamă, tată şi o fetiţă de 4 ani. Şoferul camionului, conform datelor pe care le-am obţinut din dosar, se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Acest lucru a condus către deschiderea împotriva acestuia a unui dosar penal pentru ucidere din culpă şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Dreptul la despăgubire din partea firmei de asigurări RCA o au părinţii soţilor decedaţi, atât ca părinţi ai acestora, cât şi ca bunici ai fetiţei de 4 ani care a murit în urma teribilului impact. Mai există şi două surori ale soţului decedat şi un frate al doamnei Gr******a.

În acest caz preconizăm o valoare de despăgubiri de peste 200.000 euro. Pe masură ce dosarul va evolua, vă vom ţine la curent cu ultimele noutăţi!

Un alt caz preluat în luna ianuarie 2023 este unul cu accident cu pieton. Este vorba de dosarul doamnei A******i din Tecuci care, traversând regulamentar, a fost acroșată de un tânăr șofer. În urma impactului, doamna A******i a fost trântită la pământ și i-a fost fracturat piciorul stâng și mâna dreaptă, plus alte echimoze la nivelul feței. Așteptăm emiterea certificatului medico-legal pentru a demara procesul de obținere a despăgubirilor.

Call Now Button