Miercurea-Ciuc

Onorariu succes 20% – 0740 233 840

Avocat Valentina Priboi, împreună cu Priboi si Asociatii, ajută victimele accidentelor rutiere să obțină despăgubiri cu titlu de daune morale. De aceea suntem prezenți oriunde în România și încercăm să oferim cele mai mari despăgubiri victimelor.

Săptămâna trecută am fost în judeţul Harghita la Gheorgheni şi la Miercurea Ciuc pentru studierea şi fotocopierea mai multor dosare de urmărire penală privind săvârşirea unor accidente rutiere cu deces şi vătămări corporale.

Valentina Priboi, avocat accidente rutiere

Primul dosar, cel de la Gheorgheni, are ca inculpat pe un tânăr şofer venit din Anglia, cu o maşină cu volan pe dreapta. Acesta ce a efectuat o depăşire periculoasă la ieşirea din Lăzarea spre Gheorgheni, provocând un accident rutier cu victime. În urma impactului doi pasageri din maşina ce venea de pe contrasens au suferit leziuni la nivelul membrelor superioare şi politraumatisme la nivel cervical. Deja dosarul de despăgubire este depus la corespondentul românesc al firmei de asigurări RCA engleze a şoferului vinovat. Acum aşteptăm oferta de despăgubire spre analiză, alături de client.

În cel de-al doilea dosar, cel de la Miercurea Ciuc, este vorba de obţinerea unor despăgubiri din accident rutier cu deces produs pe drumul E578. Aici, un şofer beat, răsturnându-se cu autoturismul pe care îl conducea, a provocat decesul mamei sale ce era pasager. În acest caz, cu excepția fiului vinovat (care a condus maşina), toţi ceilalţi fraţi ai vinovatului au dreptul la despăgubiri. De aceea ne-au solicitat urgent ajutorul, spre obținerea despăgubirilor de la societatea de asigurări RCA. Mai mult, în cauză există şi soţul doamnei decedate care, de asemenea, a semnat cu noi pentru obţinerea de despăgubiri.

Dacă şi dumneavoastră aţi fost victima unui accident rutier, sunaţi la (004) 0740 233 840

Call Now Button