Miercurea-Ciuc

Avocat accidente rutiere Miercurea Ciuc, Sfântu Gheorghe – 0740 233 840

Săptămâna trecută am fost în judeţul Harghita la Gheorgheni şi la Miercurea Ciuc pentru studierea şi fotocopierea mai multor dosare de urmărire penală privind săvârşirea unor accidente rutiere cu deces şi vătămări corporale.

Valentina Priboi, avocat accidente rutiere

Primul dosar, cel de la Gheorgheni, are ca inculpat pe un tânăr şofer venit din Anglia, cu o maşină cu volan pe dreapta, ce a efectuat o depăşire periculoasă la ieşirea din Lăzarea spre Gheorgheni. În urma impactului doi pasageri din maşina ce venea de pe contrasens au suferit leziuni la nivelul membrelor superioare şi politraumatisme la nivel cervical. Deja dosarul de despăgubire este depus la corespondentul românesc al firmei de asigurări RCA engleze a şoferului vinovat şi aşteptăm oferta de despăgubire.

În cel de-al doilea dosar, cel de la Miercurea Ciuc, este vorba de obţinerea unor despăgubiri din accident rutier cu deces produs pe drumul E578, unde şoferul beat, răsturnându-se cu autoturismul compact pe care îl conducea, a provocat decesul mamei sale ce se afla pe locul din dreapta-spate. În acest caz, în afară de fiul vinovat (care a condus maşina), toţi ceilalţi fraţi şi surori ai vinovatului au dreptul la despăgubiri, motiv pentru care ne-au solicitat urgent ajutorul. Mai mult, în cauză există şi soţ al doamnei decedate, domnul Sa***ny, care de asemenea a semnat cu noi contract pentru obţinerea de despăgubiri din accidentul rutier produs.

Dacă şi dumneavoastră aţi fost victima unui accident rutier, sunaţi la (004) 0740 233 840