Timisoara

Avocat accidente rutiere Timisoara – 0740 233 840 – Onorariu 15%

Valentina Priboi, avocat accidente rutiere Timisoara

Suntem prezenti si in Timisoara, Arad si Oradea pentru a va ajuta sa obtineti cele mai mari despagubiri RCA in urma accidentelor rutiere cu vatamari corporale sau deces. Cu ajutorul doamnei avocat Valentina Priboi, chiar de curand am finalizat cu succes dosarul de obtinere despagubiri al familiei S***a din Timisoara. In acest caz am obtinut despagubiri familiei indurerate care si-a pierdut fiul, respectiv sotul intr-un accident auto petrecut in apropierea comunei Sag. Defunctul se afla in momentul accidentului in masina, pe locul din dreapta-spate cand soferul neatent a adormit la volan si a plonjat in gol intr-un lac. In urma impactului cu solul si cu apa din lac, pasagerul a decedat in cateva secunde.

Tot in judetul Timis ne aflam in faza de cercetare intr-un dosar de vatamare corporala din culpa, dosar in care victima urmeaza sa obtina Certificatul medico-legal saptamana viitoare, spre a se putea stabili numarul de ingrijiri medicale necesar vindecarii acesteia.