Timişoara

Avocat accidente rutiere Timişoara – 0740 233 840 – Onorariu 20%

Valentina Priboi, avocat accidente rutiere Timişoara

Suntem prezenţi şi în Timişoara, Arad şi Oradea pentru a vă ajuta să obţineţi cele mai mari despăgubiri RCA în urma accidentelor rutiere cu vătămări corporale sau deces. Cu ajutorul doamnei avocat Valentina Priboi, chiar de curând am finalizat cu succes dosarul de obţinere despăgubiri al familiei S***a din Timişoara. În acest caz am obţinut despăgubiri familiei îndurerate care şsi-a pierdut fiul, respectiv soţul într-un accident auto petrecut în apropierea comunei Şag. Defunctul se afla în momentul accidentului în maşină, pe locul din dreapta-spate când şoferul neatent a adormit la volan şi a plonjat în gol într-un lac. În urma impactului cu solul şi cu apa din lac, pasagerul a decedat în câteva secunde.

Tot în judeţul Timiş ne aflăm în faza de cercetare într-un dosar de vătămare corporală din culpă, dosar în care victima urmează să obţină Certificatul medico-legal săptămâna viitoare, spre a se putea stabili numărul de îngrijiri medicale necesar vindecării acesteia.