Vâlcea

Avocat accidente rutiere Vâlcea – 0740 233 840 – Onorariu 20%

Nu doar pe Valea Oltului se petrec accidente rutiere grave, ci şi pe drumul ce leagă Râmnicu Vâlcea de Horezu şi Târgu Jiu, sau drumul ce leagă Râmnicu Vâlcea de Drăgăşani.

Andrei Priboi, fondator Priboi si Asociatii

Ultimul caz, de exemplu, vine de la o familie îndurerată ce şi-a pierdut mama, respectiv sora într-un accident teribil, aproape de comuna Berbeşti. Aflată fix în faţa porţii, doamna I*****u I***a în vârstă de 64 de ani a fost izbită de automobilul unui bărbat care circula cu viteză şi care, pierzând controlul volanului, a pătruns pe contrasens, a trecut de acostament, a lovit femeia ce se afla în dreptul porţii, şi apoi s-a oprit în gardul acesteia. În urma impactului, doamna I*****u a decedat pe loc, manevrele de resuscitare ale echipajelor de salvare fiind zadarnice. În acest caz am solicitat despăgubiri totale de peste 750.000 euro, ne-am constituit părţi civile şi în prezent aşteptăm rezultatul expertizei tehnice.

Un alt caz este cel al familiei B****n din Călimăneşti care, circulând regulamentar dinspre Sibiu spre Călimăneşti, a fost lovită de un alt şofer care nu a estimat corect distanţele în timpul efectuării manevrei de depăşire şi a produs un accident auto în urma căruia soţul (domnul B****n), soţia (doamna B****n) şi fiica acestora au fost vătămaţi corporal. Soţul a obţinut 20-25 de zile de îngrijire medicală, soţia 50-55 de zile de îngrijire iar fetiţa 15-20 de zile de îngrijiri medicale. Aşteptăm ofertele de despăgubire de la societatea de asigurări a şoferului vinovat.

Aşadar, daca şi dumneavoastră sunteţi victima unui accident rutier, trebuie să ştiţi că nouă nu ne plătiţi nimic înainte, ci doar la sfârşit, după încasarea despăgubirii, procentul de onorariu de succees din suma obţinută de la firma de asigurări RCA a şoferului vinovat. Noi ne ocupam de tot, atât pe latură civilă, cât şi penală, suportăm toate costurile şi vă oferim cel mai bun sprijin în astfel de momente grele!