Valcea

Avocat accidente rutiere Valcea – 0740 233 840 – Onorariu 15%

Nu doar pe Valea Oltului se petrec accidente rutiere grave, ci si pe drumul ce leaga Ramnicu Valcea de Horezu si Targu Jiu, sau drumul ce leaga Ramnicu Valcea de Dragasani.

Ultimul caz, de exemplu, vine de la o familie indurerata ce si-a pierdut mama, respectiv sora intr-un accident teribil, aproape de comuna Berbesti. Aflata fix in fata portii, doamna I*****u I***a in varsta de 64 de ani a fost izbita de automobilul unui barbat care circula cu viteza si care, pierzand controlul volanului, a patruns pe contrasens, a trecut de acostament, a lovit femeia ce se afla in dreptul portii, si apoi s-a oprit in gardul acesteia. In urma impactului, doamna I*****u a decedat pe loc, manevrele de resuscitare ale echipajelor de salvare fiind zadarnice. In acest caz am solicitat despagubiri totale de peste 750.000 euro, ne-am constituit parti civile si in prezent asteptam rezultatul expertizei tehnice.

Un alt caz este cel al familiei B****n din Calimanesti care, circuland regulamentar dinspre Sibiu spre Calimanesti, a fost lovita de un alt sofer care nu a estimat corect distantele in timpul efectuarii manevrei de depasire si a produs un accident auto in urma caruia sotul (domnul B****n), sotia (doamna B****n) si fiica acestora au fost vatamati corporal. Sotul a obtinut 20-25 de zile de ingrijire medicala, sotia 50-55 de zile de ingrijire iar fetita 15-20 de zile de ingrijiri medicale. Asteptam ofertele de despagubire de la societatea de asigurari a soferului vinovat.

Asadar, daca si dumneavoastra sunteti victima unui accident rutier, trebuie sa stiti ca noua nu ne platiti nimic inainte, ci doar la sfarsit, dupa incasarea despagubirii, 15% din suma obtinuta de la firma de asigurari RCA a soferului vinovat. Noi ne ocupam de tot, atat pe latura civila, cat si penala, suportam toate costurile si va oferim cel mai bun sprijin in astfel de momente grele!