Despăgubiri accidente vătămări corporale

0740 233 840 – Onorariu succes 20%

Ştim, este un motiv de mare tristeţe – să te afli în situaţia victimei unui accident auto! Dar vrem să vă fim aproape, să vă ajutăm să obţineţi măcar bani de la firma de asigurări RCA a şoferului vinovat! Împreună cu Valentina Priboi, avocat specializat în accidente rutiere, avem practica necesară pentru a obține cele mai mari despăgubiri. Detalii generale referitoare la obținerea de despăgubiri RCA din accidente rutiere puteți studia la priboisiasociatii.ro/despagubiri

Iată câteva detalii pentru a obţine despăgubiri pentru accidente rutiere cu vătămări corporale:

Avocat Valentina Priboi, despăgubiri accidente vătămări corporale

Doar persoana vătămată poate cere despăgubiri în caz de accident rutier cu vătămări corporale, nu şi rudele acesteia!

Este indicat să mergeţi în maxim 30 de zile de la producerea accidentului la Serviciul de Medicină Legală pentru a vi se emite Certificatul Medico-Legal. După 30 de zile de la producerea accidentului nu se mai emite Certificatul Medico-Legal decât cu o ordonanţă specială!

Nu daţi declarații fără un avocat, nu semnaţi în grabă cu oricine, orice! Riscaţi să vă pierdeţi dreptul la despăgubire!

Victima poate cere despăgubiri în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale pe care îl obţine în Certificatul medico-legal. Numărul de zile de îngrijiri medicale NU trebuie confundat cu numărul de zilele de spitalizare! Zilele de spitalizare sunt zilele petrecute în spital, efectiv. Zilele de îngrijiri medicale sunt zilele de care are nevoie victima ca să revină la starea de dinainte de accident. Acestea sunt constatate de serviciile de medicină legală prin Certificatul medico-legal pe care îl emit la cererea victimei. Despăgubirea se acordă după numărul de zile de îngrijiri medicale, de aceea este important să obțineți Certificat medico-legal! 

În medie se obţin aproximativ 1500 lei pentru fiecare zi de îngrijiri medicale. Însă, pentru sporirea despăgubirilor, este necesară și obținerea unui raport de punctaj traumatologic, în afară de certificatul medico-legal. Punctajul traumatologic este un document care stabilește cuantumul despăgubirii pe baza unor punctele traumatice. Aceste puncte traumatice determină exact fiecare suferință a victimei, prezentă și viitoare. Raportul de punctaj traumatologic este întocmit de un medic legist expert.

Persoana vătămată poate obţine despăgubiri doar dacă nu este chiar ea vinovată pentru producerea accidentului auto! Dacă este o culpă comună, va primi cam jumătate din cuantumul normal al despăgubirii. Dacă este total nevinovată, obţine despăgubirea integrală!

Suntem prezenţi pentru dumneavoastră oriunde în ţară pentru a vă oferi despăgubiri din accidente cu vătămări corporale: Bucureşti, Craiova, Braşov, Sibiu, Galaţi, Constanţa, Bacău, Buzău, Timişoara, Ploieşti, Alexandria, Călăraşi, Cluj Napoca, Iaşi, Arad, Târgu Mureş, Tulcea, Slobozia, Târgovişte, Râmnicu Vâlcea, Alba Iulia, Giurgiu, etc.

***

Octombrie 2022. Luna trecută am încheiat mai multe contracte cu victime ale accidentelor rutiere, persoane vătămate din București, Brașov, Constanța sau Craiova. Doamna D******ș din sectorul 4 al Capitalei, de exemplu, a semnat cu noi deoarece a fost pasager într-un taxi care nu a acordat prioritate. Taxiul a ”forțat” culoarea galbenă a semaforului, fapt ce a determinat avarierea mașinii și fracturarea piciorului drept al clientei noastre. Momentan așteptăm emiterea certificatului medico-legal.

Tot în octombrie am preluat și cazul domnului A******u din Câmpina care a suferit multiple vătămări la nivelul feței, prejudicii estetice evidente, în urma unui accident produs de un șofer de camion care a adormit la volan și a intrat pe contrasens lovindu-l pe clientul nostru ce se afla la volanul mașinii sale.

Call Now Button