Despăgubiri accidente vătămări corporale

Despăgubiri accidente vătămări corporale – Onorariu 20% – 0740 233 840

Avocat Valentina Priboi

Ştim, este un motiv de mare tristeţe – să te afli în situaţia victimei unui accident auto! Dar vrem să vă fim aproape, să vă ajutăm să obţineţi măcar bani de la firma de asigurări RCA a şoferului vinovat de producerea accidentului! Iată câteva repere pe care trebuie să le aveţi în vedere pentru a obţine despăgubiri pentru accidente rutiere cu vătămări corporale:

Doar persoana vătămată poate cere despăgubiri în caz de accident rutier soldat cu vătămări corporale, ci nu şi rudele acesteia!

Este indicat să mergeţi în maxim 30 de zile de la producerea accidentului la Serviciul de Medicină Legală pentru a vi se emite Certificatul Medico-Legal. După 30 de zile de la producerea accidentului nu vi se mai emite Certificatul Medico-Legal decât cu o ordonanţă din partea organelor de cercetare penală iar procedura este una mai de durată!

Nu daţi declaratii fară un avocat, nu semnaţi în grabă cu oricine, orice! Riscaţi să vă pierdeţi dreptul la despăgubire!

Persoana vătămată poate cere despăgubiri în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale pe care îl obţine în Certificatul medico-legal de la IML (Institutul de medicina legală). Numărul de zile de îngrijiri medicale NU trebuie confundat cu numărul de zilele de spitalizare, adică cele petrecute în spital, efectiv: despăgubirea se acordă după numărul de zile de îngrijiri medicale!

Se obţin cam 1000 lei pentru fiecare zi de îngrijiri medicale

Persoana vătămată poate obţine despăgubiri doar dacă nu este chiar ea de vină pentru producerea accidentului auto! Dacă este o culpă comună, va primi cam jumătate din cuantumul normal al despăgubirii. Dacă este total nevinovată, obţine despăgubirea integrală!

Onorariul nostru este de succes: nu plătiţi decât procent din despăgubirea obţinută, în rest noi suportăm toate costurile, taxele şi cheltuielile!

Suntem prezenţi pentru dumneavoastră oriunde în ţară pentru a vă oferi despăgubiri accidente cu vătămări corporale: Bucureşti, Craiova, Braşov, Sibiu, Galaţi, Constanţa, Bacău, Buzău, Timişoara, Ploieşti, Alexandria, Piteşti, Călăraşi, Slobozia, Târgovişte, Râmnicu Vâlcea, Alba Iulia, Deva, Giurgiu, Oradea, Cluj Napoca, Iaşi, Arad, Târgu Mureş, Slatina, Tulcea, etc.