Magyar

Priboi si Asociatii® Románia, adósságbehajtás

Tartozást szeretne behajtani egy romániai adóstól? Ügyvédet keres kifizetetlen tartozása behajtásához? A Priboi si Asociatii® Romania egy kereskedelmi adósságok behajtására szakosodott cég.

Fő irodánk Bukarestben van, de Románia egész területén működünk: Kolozsvár, Temesvár, Konstanca, Jászvásár, Krajova, Brassó, Galac, Nagyszeben, Pitesti, Ploiesti, Bákó, Nagyvárad vagy bármely más településen.
A legjobb kereskedelmi és adójogra szakosodott ügyvédekkel dolgozunk, hogy a legjobb és leggyorsabb megoldásokat kínáljuk Önnek.

Tehát, ha van behajtandó összege Romániából, nem kell mást tennie, mint elküldeni nekünk az igényét igazoló dokumentumokat: számlákat, szerződéseket, részfizetési bizonylatokat, fizetési kötelezettségvállalásokat stb. Elemezzük az adós helyzetét, és ha van esély a behajtásra, átvehetjük ügyét rendezésre.

A dokumentumokat elküldheti nekünk e-mailben, a contact@priboisiasociatii.ro címen vagy a WhatApp-on a +40 740 233 840 telefonszámon, az alábbi ikonra kattintva! A dokumentumokat és egyéb részleteket az alábbi űrlapon is feltöltheti.

A Priboi si Asociatii® csapata segít Önnek a kezdetektől, a békés szakasztól a bíróság előtti szakaszig és a végéig, az adós kényszervégrehajtási szakaszában.
Miután megkötötte velünk a szerződést, minden szakaszról tájékoztatást kap, minden egyes döntésről egyeztetünk az aktájában.

Valentina Priboi ügyvéd 2011 óta kereskedelmi és adójogi tapasztalattal rendelkező ügyvéd, Bukarest egyik legjobb ügyvédje. Priboi asszony adósságbehajtási csapatunk koordinátora, és az idők során számos társasági jogi vitát rendezett ügyfelei számára Görögországban, Olaszországban, Lengyelországban, Törökországban vagy Szlovéniában.

    Call Now Button