Magyar

Priboi si Asociatii® Romaniaadósságok helyreállítása a győztes jutalékon keresztül az együttműködő ügyvédek, a Bukaresti ügyvédi, Románia

Priboi si Asociatii® és a társult vállalkozások adókötelezettséggel nem rendelkező adóalszívó társaságok az együttműködő ügyvédek révén. Sikeresen működünk Bukarestben és egész Romániában 2010 óta. Az átvétel szintén adómentes, nem rejtett díjak, mivel csak a ténylegesen visszafizetett összeg százalékos aránya a sikerdíj. Pontosabban, ha nem tér vissza, nem fizetünk semmit!

Minden jogterületen adósságainkat behajtjuk a jogtudományi munkatársainkon keresztül: közlekedés, egészségügy, gyártás, építés, tanácsadás, szellemi tulajdon, tanácsadók stb.

Romániában: Bukarest, Kolozsvár, Timisoara, Nagyvárad, Arad, Brassó, Nagyszeben, Craiova, Pitesti, Iasi, Constanta, Galati, Targu Mures, Ploiesti, Satu Mare, Baia Mare stb.

Szolgáltatásaink:

  • Adósság-felvásárlás adók nélkül, csak sikerdíj, Romániában és az Európai Unióban;
  • Az adósságok helyreállítása a közlekedésben – tudnia kell, hogy a bírósági eljárás megindítására vonatkozó elévülési idő csupán 1 évig érhető el (CMR-egyezmény, 32. cikk);
  • Visszaszerzési adósságok a kormány ellen, román polgármesterektől vagy egyéb állami intézményektől;
  • Adósságbehajtás, a romániai biztosítótársaságoktól behajtandó összegek;
  • Jogi megnyitási műveletek Romániában történő vállalkozás megkezdéséhez: fióktelep létrehozása a kereskedelmi nyilvántartásban, képviselet, fiók, leányvállalat vagy anyavállalat, független kereskedelmi társaság Romániában;

A munka módja:

A behajtási tartozások megkezdéséhez a szükséges dokumentumok: számlák, szerződések, átutalási számlák bizonyítékai, részleges kifizetések, számlakönyvek stb. A beolvasott dokumentumokat e-mailen küldhetjük el: contact@priboisiasociatii.ro vagy fax: 0040 372 874 842. A jó kommunikáció érdekében az angol nyelvet preferáljuk. Küldje el e-mail címét vagy faxját, vagy ha angolul beszél, hívjon minket a 0040 740 233 840 telefonszámon!

Először is, elemezzük ügyeidet, kapsz tőlünk egy megbízási megállapodást, amely felhatalmazta minket jogi problémánk megoldására. Miután megkapjuk az aláírt megbízási szerződést, az adósság-visszafizettetési eljárások megkezdődnek és rendszeres időközönként tájékoztatást kapnak ügye állapotáról.

Telefon: 0040 740 233 840

Fax: 0040 372 874 842

E-mail: contact@priboisiasociatii.ro

www.priboisiasociatii.ro