Noi contracte de obtinere despagubiri din accidente rutiere cu vatamari si decese

Luna mai a anului 2019 aduce in portofoliul de clienti ai Priboi si Asociatii noi cazuri de recuperare a despagubirilor din accidente rutiere.

Un prim caz semnat vorbeste se refera la un deces produs in judetul Ialomita, Slobozia – cazul unui barbat aflat intr-o caruta ce a fost izbita violent de catre o soferita care circula cu o viteza foarte mare si care, in plus, vorbea si la telefonul mobil in momentul impactului. Barbatul aflat in caruta a murit la cateva zile mai apoi, la spital. Rudele barbatului decedat care au semnat contract de obtinere a despagubirilor sunt 4 frati, un fiu si doi nepoti minori.

Alt caz in care am contractat cu familia defunctului este cel al unui domn care a fost spulberat pe trecerea de pietoni, traversand regulamentar, in Cipru. Familia indurerata se afla in Romania, la Tulcea si a ales cu incredere serviciile noastre pentru a obtine cat mai urgent sumele cuvenite ca despagubire RCA de la firma de asigurari a soferului vinovat sau, prin corespondent, de la reprezentantul sau in Romania.

Un al treilea caz contractat este cel al unei doamne din judetul Vaslui care a fost vatamata; doamna a suferit o leziune toracica severa si o ruptura de gamba stanga, in urma carora IML a consemnat o nevoie de recuperare de 70-75 de zile de ingrijiri, conform certificatului medico-legal.

In cateva luni, dupa primirea despagubirilor de la firmele de asigurari RCA, va vom prezenta situatia concreta si cuantumul sumelor primite de clientii nostri.