Nu semnati procuri cu SRL-uri pentru obtinerea de despagubiri din accidente rutiere!

Intotdeauna am dorit sa fim clari, corecti si sa nu toleram ascunzisurile si ambiguitatile! De aceea vrem sa lamurim potentialii nostri clienti care doresc obtinerea de despagubiri in caz de accident cu vatamari sau decese. De aceeea, dragi clienti, trebuie sa stiti:

1. Ca NU trebuie sa semnati nicio procura notariala pe care agentii sau intermediarii unor SRL-uri insista sa o semnati! Explicatia – daca respectivii ar fi avocati nu ar avea nevoie de procura notariala, deci aceea nu sunt avocati!

2. NU semnati in graba un contract, la presiunile unor intermediari, samsari, agenti care va streseaza cu telefoane sau va abordeaza direct! Ganditi-va inainte, cautati pe Internet, dumneavoastra alegeti, nu va lasati convinsi de dealeri!

3. NU acceptati bani pentru a va convinge sa semnati contra unui onorariu urias – ni s-au relatat cazuri cand, pentru cateva sute de lei au semnat contract cu onorariu de peste 30% (ceea ce este enorm!)

4. ESTE O MINCIUNA daca un avocat sau un SRL va spun ca nu va costa nimic daca semnati cu ei pe motiv ca isi recupereaza onorariul de la firma de asigurari! Ce firma de asigurari ar da bani ca sa fie data in judecata? Dumneavoastra trebuie sa stiti foarte clar: care este onorariul pe care il platiti la final si care este despagubirea care s-a obtinut!