Priboi si Asociatii – Recuperari creante – Despagubiri RCA accidente

Priboi si Asociatii activeaza inca din anul 2010 prin avocatii sai pe piata de recuperari creante fara taxe de preluare si in cea a recuperarii de despagubiri RCA in caz de accidente rutiere cu vatamari sau decese. In continuare va prezentam serviciile pe care le oferim:

• Recuperare creante de la stat, de la primarii sau orice alte institutii de stat;
  • Servicii de modificare, completare acte la Registrul Comertului / ONRC, infiintare firme, infiintare, radiere, inchidere firme, inchidere puncte de lucru, modificare numar asociati, schimbare administrator, modificare act constitutiv;

Ce trebuie sa faceti?

De orice fel de recuperare dintre cele de mai sus ati avea nevoie, mai intai sunati-ne la 0740 233 840 sau trimiteti-ne pe e-mail, fax sau WhatsApp la 0740 233 840 documentele pe care le detineti in acest moment. Mai exact:

• pentru recuperarea unei creante comerciale: contracte, comenzi, facturi fiscale, CMR-uri (daca sunteti transportator), daca aveti confirmari de primire, devize de lucrari, confirmari de sold, dovezi ale unor plati partiale, AWB-uri, etc. sau, mai simplu, o fisa contabila cu denumirea debitorului, CUI-ul acestuia, suma de recuperat si scadenta. In principiu, orice document legat de creanta dvs. este important. Dupa primirea actelor de la dumneavoastra, verificam debitoarea sub aspect juridic si financiar si, daca exista sanse de recuperare, va trimitem un contract pe care, dupa ce il semnati, putem trece direct la recuperarea debitelor dumneavoastra.
  • pentru recuperarea despagubirilor RCA de la firma de asigurari a soferului vinovat, in caz de accident rutier cu vatamari sau deces: in caz de vatamare corporala – bilete de iesire din spital, acte medicale, CML (Certificat medico-legal), buletinul persoanei vatamate. In caz de deces, este bine sa stabilim o intalnire la domiciliul rudelor decedatului sau in orice alta locatie doriti.

In contractul nostru veti vedea clar specificat faptul ca noua nu ne platiti nimic inainte, ci doar la sfarsit, dupa incasarea banilor, adica doar un procent de onorariu de succes, conform tabelului nostru de onorarii – www.priboisiasociatii.ro/tarife

De ce Priboi si Asociatii?

Pentru ca echipa noastra de avocati colaboratori ofera servicii de recuperari creante si despagubiri RCA accidente rutiere cu vatamari sau decese oriunde in Europa si Romania, in maxim 24 de ore: Bucuresti, Cluj Napoca, Timisoara, Iasi, Constanta, Brasov, Galati, Craiova, Oradea, Arad, Satu Mare, Baia Mare, Sibiu, Targu Mures, Bacau, Pitesti, Ploiesti, Braila, Suceava si oricare alta localitate din Romania.

Pentru ca avem un interes comun cu dumneavoastra: noi ne dorim sa va recuperam cat mai repede banii pentru ca noi nu suntem platiti decat la rezultat, dupa incasare! Daca nu va recuperam, noi nu castigam nimic!