Priboi si Asociatii – Recuperari creante – Despagubiri RCA accidente

Priboi si Asociatii activeaza inca din anul 2010 prin avocatii sai colaboratori pe piata de recuperari creante fara taxe de preluare si in cea a recuperarii de despagubiri RCA in caz de accidente rutiere cu vatamari sau decese. In continuare va prezentam serviciile pe care le oferim:

1. Obtinere despagubiri accidente rutiere cu victime, vatamari corporale sau deces, de la firma de asigurari RCA a soferului vinovat (click aici);

2. Recuperari creante fara taxe de preluare, fara costuri ascunse, doar pe baza de procent din sumele efectiv recuperate, sub forma unui onorariu de succes, adica plata la rezultat! (click aici);

2a. Recuperari creante transport: daca sunteti transportator rutier de marfa, casa de expeditii sau un expeditor propriu-zis si intampinati incidente pe bursa transport, avem nevoie de comanda, CMR si factura de mai putin de 1 an de la scadenta (in transport, conform Conventiei CMR art.32, debitele se prescriu in numai un an de la scadenta) (click aici);

2b. Recuperare creante externe din Uniunea Europeana: aveti datornici din strainatate, in afara Romaniei? (click aici);

2c. Recuperare creante de la firme in insolventa / faliment : in aceasta situatie, daca debitorul nu mai are bunuri sau bani pentru acoperirea debitului principal si a penalitatilor, va putem recupera macar impozitul si TVA-ul aferente facturilor neincasate (click aici);

Ce trebuie sa faceti?

De orice fel de recuperare dintre cele de mai sus ati avea nevoie, mai intai sunati-ne la 0740 233 840 sau trimiteti-ne pe e-mail, fax sau WhatsApp la 0740 233 840 documentele pe care le detineti in acest moment. Mai exact:

> pentru recuperarea unei creante comerciale: contracte, comenzi, facturi fiscale, CMR-uri (daca sunteti transportator), daca aveti confirmari de primire, devize de lucrari, confirmari de sold, dovezi ale unor plati partiale, AWB-uri, etc. sau, mai simplu, o fisa contabila cu denumirea debitorului, CUI-ul acestuia, suma de recuperat si scadenta. In principiu, orice document legat de creanta dvs. este important. Dupa primirea actelor de la dumneavoastra, verificam debitoarea sub aspect juridic si financiar si, daca exista sanse de recuperare, va trimitem un contract pe care, dupa ce il semnati, putem trece direct la recuperarea debitelor dumneavoastra;‍

> pentru obtinerea despagubirilor RCA in caz de accident rutier cu vatamari sau deces de la firma de asigurari a soferului vinovat:

>> in caz de vatamare corporala – bilete de iesire din spital, acte medicale, CML (Certificat medico-legal), buletinul persoanei vatamate.

>> in caz de deces, este bine sa stabilim o intalnire la domiciliul rudelor decedatului sau in orice alta locatie doriti.

In contractul nostru veti vedea clar specificat faptul ca noua nu ne platiti nimic inainte, ci doar la sfarsit, dupa incasarea banilor, adica doar un procent de onorariu de succes, conform tabelului nostru de onorarii – www.priboisiasociatii.ro/tarife

De ce Priboi si Asociatii?

Pentru ca echipa noastra de avocati colaboratori ofera servicii de recuperari creante si despagubiri RCA accidente auto cu vatamari sau deces oriunde in Europa si Romania, in maxim 24 de ore: Bucuresti, Cluj Napoca, Timisoara, Iasi, Constanta, Brasov, Galati, Craiova, Oradea, Arad, Satu Mare, Baia Mare, Sibiu, Targu Mures, Bacau, Pitesti, Ploiesti, Braila, Suceava si oricare alta localitate din Romania.

Pentru ca avem un interes comun cu dumneavoastra: noi ne dorim sa va recuperam cat mai repede banii pentru ca noi nu suntem platiti decat la rezultat, dupa incasare! Daca nu va recuperam, noi nu castigam nimic!