Despagubiri RCA accidente rutiere deces, vatamari – Recuperari creante

Priboi si Asociatii activează înca din anul 2010 şi vă oferă servicii de despăgubiri RCA în caz de accidente rutiere cu vătămări sau deces, precum şi servicii de recuperări creanţe fără taxe de preluare:

1. Obţinere despăgubiri accidente rutiere cu victime, vătămări corporale sau deces, de la firma de asigurări RCA a şoferului vinovat (click aici);

2. Recuperări creanţe fără taxe de preluare, fără costuri ascunse, doar pe bază de procent din sumele efectiv recuperate, sub forma unui onorariu de succes, adică plata la rezultat! (click aici);

Ce trebuie să faceţi?

Pentru oricare dintre recuperările de mai sus, mai întai sunaţi-ne la 0740 233 840 sau trimiteţi-ne pe e-mail, fax sau WhatsApp la 0740 233 840 documentele pe care le deţineţi în acest moment. Mai exact:

> pentru obţinerea de despagubiri RCA in caz de accident rutier cu vătămări sau deces de la firma de asigurări a şoferului vinovat:

>> în caz de vătămare corporală – bilete de ieşire din spital, acte medicale, CML (Certificat medico-legal), buletinul persoanei vătămate.

>> în caz de deces, este bine să stabilim o întâlnire la domiciliul rudelor decedatului sau în orice altă locaţie doriţi.

> pentru recuperări creanţe comerciale: contracte, comenzi, facturi fiscale, CMR-uri (dacă sunteţi transportator), dacă aveţi confirmări de primire, devize de lucrări, confirmări de sold, dovezi ale unor plăţi parţiale, AWB-uri, etc. sau, mai simplu, o fişă contabilă cu denumirea debitorului, CUI-ul acestuia, suma de recuperat şi scadenţa. În principiu, orice document legat de creanţa dvs. este important. După primirea actelor de la dumneavoastră, verificăm debitoarea sub aspect juridic şi financiar şi, dacă există şanse de recuperare, vă trimitem un contract pe care, după ce îl semnaţi, putem trece direct la recuperarea debitelor dumneavoastră;‍

În contractul nostru veţi vedea clar specificat faptul că nouă nu ne plătiţi nimic înainte, ci doar la sfârşit, după încasarea banilor, adică doar un procent de onorariu de succes, conform tabelului nostru de onorarii – www.priboisiasociatii.ro/tarife

De ce Priboi si Asociatii?

Pentru că echipa noastră de avocaţi colaboratori oferă servicii de recuperări creanţe si despăgubiri RCA accidente rutiere cu vătămări sau deces oriunde în Europa şi România, în maxim 24 de ore: Bucureşti, Cluj Napoca, Timişoara, Iaşi, Constanţa, Braşov, Galaţi, Craiova, Oradea, Arad, Satu Mare, Baia Mare, Sibiu, Târgu Mureş, Bacău, Piteşti, Ploieşti, Brăila, Suceava şi oricare altă localitate din România.

Pentru că avem un interes comun cu dumneavoastră: noi ne dorim să vă recuperăm cât mai repede banii deoarece noi nu suntem plătiţi decât la rezultat, după încasare! Dacă nu vă recuperăm, noi nu câştigăm nimic!

Pentru că activăm încă din anul 2010 şi prosperăm de la an la an – acest lucru este dovada clară că Priboi si Asociatii chiar oferă servicii excelente tuturor clienţilor.