Recuperari creante transport marfa

Ati luat comenzi de pe vreo bursa a transporturilor si nu va puteti incasa banii de la beneficiarul transportului? Deja debitorul dvs. are multe incidente de plata? Stim foarte bine cum se intampla pentru ca majoritatea clientilor nostri sunt transportatori de marfa si deseori ne solicita recuperarea unor datorii neincasate de la beneficiarii transportului sau de la casele de expeditii care le-au comandat transportul.

Important este sa ne sunati pentru a actiona cat mai urgent: in transporturi termenul de prescriptie este de numai 1 an de la scadenta (art.32 alin.1 din Conventia CMR)! Dupa acest termen este imposibil sa va mai recuperati debitele pe calea instantei! Asadar, asteptam de la dumneavoastra scanate pe e-mail comanda, factura si CMR-ul.

Se mai poate intampla si sa vi se faca anumite obiectiuni pe CMR pe baza carora beneficiarul sa nu mai doreasca sa va plateeasca debitul: la fel, este bine sa ne sunati pentru a analiza situatia si pentru a formula aparari sau chiar pentru a demara procedura de recuperare, demonstrand ca obiectiunile din CMR erau false, nefondate.

Avocatii nostri colaboratori specializati in recuperarea creantelor de transport va stau la dispozitie cu servicii de recuperare a creantelor dedicate fiecarui tip de transport pe care il efectuati: generale, container, prelata, frigo, ADR, agabaritice, lichide, etc.

Tot in zona transportului rutier de marfa amintim si de serviciul de recuperare a creantelor de la firmele de asigurari ce nu platesc despagubirile conform politelor RCA sau CASCO, astfel incat dreptul de creanta pe care clientul il obtine ca urmare a producerii unui accident, formeaza obiectul unui dosar de recuperare debite.