Recuperari creante fara taxe de preluare

Din anul 2010 si pana acum nu am incercat prea multe lucruri. Dar in materie de recuperari creante cred ca ne putem mandri cu faptul ca am vazut toate situatiile posibile si imposibile: recuperare creante de la persoane fizice, colectare debite de la stat, recuperare de datorii de la firme mai mari si mai mici, colectare creante urmata de insolventa debitoarei, cesiuni de creanta si multe alte “nastrusnicii” care se ivesc in raporturile economice de zi cu zi.

Avem clienti inca din anul 2010 care in continuare ne furnizeaza cazuri spre recuperare – aproape ca nu mai sunt doar simpli clienti, ci buni prieteni, parteneri de drum lung cu care am trecut si prin bune si prin rele, si prin boom-uri si prin crize economice.

Fara taxe de preluare, fara comisioane ascunse, doar pe baza de onorariu de succes, Priboi si Asociatii este garantia calitatii unei recuperari de creante destinata preponderent segmentului business.

Trimiteti-ne documentele cazului dumneavoastra la contact@priboisiasociatii.ro sau sunati-ne la (004) 0740 233 840