Priboi si Asociatii, noi contracte de obtinere despagubiri RCA in Tulcea, Constanta, Braila, Galati

Despagubiri RCA accidente rutiere Tulcea, Constanta, Braila, Galati – Onorariu succes 15%

Avocat Valentina Priboi, despagubiri RCA accidente

Aflata intr-o continua crestere, compania Priboi si Asociatii este prezenta oriunde in Romania pentru clientii care au devenit victime ale accidentelor rutiere. In Craiova sau Brasov, Bucuresti, Galati, Braila sau Constanta, compania noastra ofera servicii rapide de obtinere despagubiri RCA de la firmele de asigurari in toata tara, la cel mai mic onorariu de succes de pe piata, cu toate taxele incluse.

In plus, oferim suport si consultanta pe toata durata procesului, pana la obtinerea efectiva a banilor cuveniti.

Drept exemplu, ultimele cazuri ce ne-au fost incredintate de clientii nostri sunt un deces petrecut in judetul Tulcea si o vatamare corporala a unei familii din Constanta ce se afla intr-o excursie in apropiere de Sibiu.

Un alt caz tragic ce ne-a fost incredintat spre solutionare este al unui domn din Braila ce a ramas vaduv in urma decesului sotiei ce se afla ca pasager intr-un microbuz in drum spre locul de munca. Familia acestuia si a decedatei ce se afla in Galati vor obtine despagubiri in cursul acestui an de la compania de RCA unde microbuzul era asigurat.

Sunati-ne si veti afla tot ce trebuie sa stiti legat de obtinerea despagubirilor din accidente rutiere!