Priboi si Asociatii semneaza noi contracte de obtinere a despagubirilor din accidente auto in Tulcea si Bucuresti

Aflata intr-o continua crestere, compania Priboi si Asociatii este prezenta oriunde in Romania pentru clientii care au devenit victime ale accidentelor rutiere. In Craiova sau Brasov, Bucuresti, Galati, Braila sau Constanta, compania noastra ofera servicii rapide de obtinere despagubiri RCA de la firmele de asigurari in toata tara, la cel mai mic onorariu de pe piata – 15% din suma obtinuta. Adica noi incasam 15% din despagubirea obtinuta, dvs. restul de 85%, fara niciun alt cost. In plus, oferim suport si consultanta pe toata durata procesului, pana la obtinerea efectiva a banilor cuveniti.

Drept exemplu, ultimele cazuri ce ne-au fost incredintate de clientii nostri sunt un deces petrecut in judetul Tulcea si o vatamare corporala a unei familii din Bucuresti ce se afla intr-o excursie in apropiere de Sibiu. Sunati-ne si veti afla tot ce trebuie sa stiti legat de obtinerea despagubirilor din accidente rutiere!