Recuperare creanţe externe UE, internaţionale (străinătate)

Dacă vreunul din debitorii dumneavoastră este persoană juridică straină, soluţia este să ne transmiteţi, de principiu, aceleaşi documente ca şi pentru recuperarea unei creanţe interne: contract, facturi, avize, devize, confirmări de sold, CMR (dacă este vorba de un contract de transport) pentru a analiza situaţia rău-platnicului cât mai exact.

Priboi si Asociatii vă poate oferi recuperări creanţe internaţionale, din străinătate, din state precum: Elveţia, Norvegia şi toată Uniunea Europeană, adică state precum Austria, Belgia, Bulgaria, Cehia, Cipru, Croaţia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franţa, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Olanda, Polonia, Portugalia, Regatul Unit al Marii Britanii (Anglia), Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Ungaria.

Procentul de onorariu pentru recuperarea creanţelor externe este tot un onorariu de succes, de 30% din valoarea sumelor efectiv recuperate.