Schema ultimului accident mortal pe care l-am preluat spre solutionare

La inceputul lunii august, pe bareta de iesire de pe Autostrada A3, venind dinspre Brasov si mergand spre Constanta, clientul nostru, marcat cu litera B (albastru) a fost izbit frontal de catre autoturismul marca Dacia Duster (marcat cu A, rosu) condus de un sofer aflat in stare de ebrietate care si-a parasit banda sa de mers, intrand pe contrasens, fara sa se asigure. In urma impactului, autoturismul clientului nostru a fost rasucit la 90 de grade spre stanga, iar in urmatoarea fractiune de secunda un alt autovehicul (marcat cu C, verde) care circula in spatele acestora, a lovit in lateral stanga spate masina clientului nostru, provocand decesul sotiei clientului. Mai mult, aceasta era si gravida, fapt ce constituie o fapta si mai grava ce se poate retine in sarcina soferului vinovat.

Asadar, mare atentie in curbe, pe cat se poate evitati viteza, incercati sa anticipati miscarile, reactiile celorlalti participanti la trafic pentru ca, intr-o asemenea situatie, chiar daca sunteti 100% nevinovati precum clientul nostru, macar sa reusiti sa diminuati din efectele tragice ale neatentiei celorlalti participanti la trafic care va pot acrosa violent!