Avocat infracțiuni rutiere

Valentina Priboi, avocat dosar penal alcool la volan, accidente rutiere cu victime, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, conducere cu permis suspendat, conducere fără permis – 0740 233 840

Sunteţi şofer vinovat de producerea unui accident rutier în urma căruia poliţia v-a deschis dosar penal deoarece fie au rezultat victime, fie aţi consumat alcool, aţi părăsit locul accidentului, aveaţi permisul suspendat sau nu deţineaţi permis de conducere deloc?

Valentina Priboi, avocat infracțiuni rutiere

Într-o asemenea situaţie trebuie cât mai urgent să contactaţi un avocat specializat în accidente rutiere, ci nu un avocat generalist, care se pricepe la „de toate”. Este un moment critic în viaţa dumneavoastră, un moment în care aveţi nevoie de cea mai bună apărare, în care trebuie să fiţi asistat de cel mai bun avocat accidente rutiere încă de la primele declaraţii date în faţa organelor de urmărire penală! O declaraţie dată greşit vă poate costa bani sau libertatea! De aceea doamna avocat Valentina Priboi este alături de dumneavoastră şi vă poate îndruma pe cea mai bună cale, oriunde v-aţi afla în România.

Nu doar să vă recuperaţi cât mai rapid permisul de conducere este scopul nostru, dar şi să reducem nivelul sancţiunilor penale pentru infracţiunile de care sunteţi acuzat de Parchet. Mai mult, încercăm pe cât posibil să evităm să ajungeţi în faţa instanţelor penale şi să vă închidem dosarul penal încă din faza de urmărire penală. Pentru toate acestea trebuie să ne întâlnim şi să discutăm, să analizăm ceea ce a reţinut Poliţia la faţa locului, dacă dumneavoastră aveţi vreun fel de antecedente penale, să găsim împreună ce circumstanţe atenuante avem, mai exact să colaborăm spre obţinerea rapidă a celei mai bune rezolvări a cazului.

În cazul în care vi s-a întocmit un dosar penal pentru de producerea unui accident rutier cu victime în urma căruia a rezultat rănirea sau chiar decesul unor persoane este important să fiţi apărat de un avocat specializat în accidente rutiere. De ce? Pentru a fi tras la răspundere cât mai puţin sau deloc, atât pe latură civilă ca parte obligată în solidar alături de partea responsabilă civilmente faţă de victime, cât şi pe latură penală pentru a obţine o pedeapsă cât mai mică pentru infracţiunea săvârşită – închisoare cu suspendare, amendă penală sau chiar zile de muncă în folosul comunităţii.

Şi în cazul în care vi s-a întocmit dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice cu o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 grame/litru alcool pur în sânge, dar şi în cazul în care şoferul vinovat nu avea neapărat o asemenea alcoolemie dar a comis un accident rutier cu victime este nevoie de un avocat bun de accidente rutiere. De ce? Pentru că în această ultimă variantă, chiar dacă aveați o alcoolemie sub 0,80 grame/litru alcool pur în sânge, dacă ați lovit o persoană ce a necesitat fie și numai o singură zi de îngrijiri medicale, fapta șoferului vinovat devine infracțiune. Fapta nu ar fi fost infracțiune doar dacă vătămarea nu s-ar fi produs pe fondul consumului de alcool și victima ar fi necesitat sub 90 de zile de îngrijiri medicale conform certificatului medico-legal. Așadar, o declaraţie bine dată în faţa poliţistului de caz poate schimba radical soarta penală a vinovatului.

Tot în sfera infracţiunilor rutiere regăsim şi situaţia şoferilor cărora li s-a întocmit dosar penal pentru conducere cu permisul suspendat sau a celor ce au fost prinşi conducând fără permis. În majoritatea acestor cazuri am reuşit nu doar evitarea unui proces în faţa instanţei penale, ba chiar achitarea prin obţinerea ordonanţei de clasare de la procuror şi redobândirea rapidă a permisului de conducere. Cele mai frecvente cazuri de conducere cu permisul suspendat apar în situația în care șoferul a săvârșit o contravenție în urma căreia trebuia să fi predat permisul fizic organelor de poliție rutieră, dar a neglijat și a rămas cu permisul de conducere fizic, asupra sa, deși el figura în sistemul poliției ca suspendat. La un control de rutină când poliția verifică permisul șoferului oprit în trafic, observă în baza de date a DRPCIV cum că acesta figurează ca suspendat și astfel șoferului i se întocmește dosar penal pentru conducere cu permisul de conducere suspendat.

Experienţa încă din anul 2011 şi sutele de clienţi mulţumiţi cărora le-am oferit o viaţă mai bună, ci nu doar vorbe, sunt dovada cea mai bună a calităţii muncii noastre.

Sunaţi-ne azi şi suntem convinşi că o soluţie există şi pentru dumneavoastră – 0740 233 840 – Avocat Valentina Priboi