Ultimul caz de despagubiri pentru vatamare cu 20 de zile de ingrijiri medicale: 23000 lei

Ce despagubiri RCA se pot obtine pe cale amiabila de la firma de asigurari? Dar in cat timp? O clienta accidentata acum 3 luni de zile, doamna T****a, a reusit sa obtina cu ajutorul nostru, acceptand oferta asiguratorului RCA , fara a mai apela la instantele de judecata, deci doar pe cale amiabila, suma de 23000 lei pentru 20 de zile de ingrijiri medicale, conform certificatului medico-legal emis de Institutul de Medicina Legala.

Doamna T****a a acceptat multumita suma, nedorind sa mai astepte finalizarea unui proces in fata instantelor de judecata. Firma de asigurari RCA a soferului vinovat a platit deja despagubirea doamnei. Ii dorim multa sanatate in continuare si sa nu mai aiba parte niciodata de asemenea incidente nefericite!

Acum, ca un studiu comparativ, pentru acelasi numar de zile de ingrijire, un alt client de-al nostru a dorit sa mergem in instanta si a obtinut, e adevarat, o suma mai mare – 34800 lei, dupa aproape doi ani de termene si instanta. Cum vi se pare? Dumneavoastra decideti care varianta va este cea mai favorabila!