Despăgubiri accidente rutiere cu deces

Onorariu succes 20% – 0740 233 840

Întâi de toate dorim vă transmitem sincere condoleanțe!… O astfel de întâmplare este o adevărată tragedie! Chiar dacă nu putem da timpul înapoi astfel încât să nu se fi întâmplat accidentul, vă suntem alături pentru a vă obține despăgubiri de la firma de asigurări RCA a șoferului vinovat de producerea incidentului.

Avocat Valentina Priboi, despăgubiri accidente rutiere cu deces

Ce fac în caz de accident rutier cu deces?

• Foarte important! NU SEMNAȚI NIMĂNUI NIMIC neasistat de un avocat specializat în accidente rutiere! Nu vă lăsați intimidat de agenți care v-au aflat adresa în urma unor scurgeri de informații și vă presează în timpul înmormântării să semnați procuri dubioase, promițându-vă miliarde de euro despăgubire! Riscați să vă pierdeți dreptul de despăgubire!
  • În primă fază, pentru a semna cu noi contractul de obținere despăgubiri, avem nevoie doar de actul dvs. de identitate și certificatul de naștere, eventual și certificatul de căsătorie. De restul ne ocupăm noi!
  • Persoanele care au dreptul să primească despăgubire în caz de accident rutier cu deces sunt: frații și surorile decedatului, părinții, copiii, nepoții, bunicii și soțul sau soția acestuia.
  • Fiecare solicitant își primește dreptul său la despăgubire, fără să afecteze valoarea despăgubirii celoralți solicitanți. Așadar nu există o sumă globală care se acordă familiei, ci fiecare membru vine în dreptul său: cine nu cere, pierde dreptul la despăgubire!

Ce despăgubiri se primesc în cazul unui accident rutier cu deces? Sumele de despăgubire pe care le pot primi familia și apropiații decedatului poate ajunge până la valoarea de 6.070.000 euro. În practică, fiecare solicitant primește aproximativ 100.000 – 150.000 euro ca despăgubire, dar în stabilirea sumelor de despăgubire în caz de accident rutier cu deces contează forma vinovăției, relația dintre defunct și solicitant, vârsta defunctului, contextul producerii tragediei, etc.

Care este onorariul pentru a primi despăgubiri în urma unui accident rutier cu deces? Priboi si Asociatii percepe doar un onorariu de 20% din despăgubirea încasată, fără alte taxe, costuri, etc. Totul clar, specificat în contract încă de la început, fără ambiguități! Chiar dacă din dosarul de cercetare penală constatăm din „n” motive că nu se pot obține despăgubiri, nu vi se percepe niciun cost! Aşadar, rămânem prieteni indiferent de rezultat!

Partea responsabilă civilmente care plătește despăgubirea este firma de asigurări RCA a șoferului care a produs accidentul. Aceasta este obligată de lege să achite sumele corespunzătoare suferinței și pagubelor aduse fiecărui solicitant de despăgubire.

Dacă aveți încă nelămuriri, sunați-ne la 0740 233 840 sau scrieți-ne pe WhatsApp !

Numele dumneavoastră:

Numărul de telefon: