Despre

Priboi si Asociatii este o firma de recuperari creante fondata in anul 2010 in Bucuresti de Andrei Priboi si Valentina Priboi. Andrei si Valentina au gandit aceasta companie, inca de la inceput, ca un suport business pentru companii, o alternativa de calitate superioara pentru servicii de recuperari creante. Fara contracte cu statul, fara datorii, fara compromisuri, Priboi si Asociatii a lucrat intotdeauna doar in economia reala, acolo unde valoarea banului este masurata de client pana la ultimul leut.

Andrei Priboi

Valentina Priboi

Dezvoltandu-ne in toate domeniile economice din Romania in care se impune recuperarea debitelor – transporturi, comercial, fiscal, accidente auto cu vatamari sau decese -, seriozitatea si perseverenta de a nu percepe niciodata taxe de preluare dosar ne plaseaza astazi in topul companiilor de recuperare creante business. Si mai e ceva: toti clientii nostri din trecut si cei actuali au devenit prietenii nostri! Dumneavoastra vreti sa deveniti prietenul nostru?

Asadar, de la clienti transportatori pana la producatori de bunuri de larg consum, alimente sau prestatori de servicii, toti pot confirma un singur lucru: nimeni nu a platit niciodata nimic in avans catre Priboi si Asociatii, ci doar la sfarsit, onorariu de succes!

Prin intermediul echipei de avocati specializati in recuperari creante, Priboi si Asociatii are capacitatea de a prelua cazuri de recuperari creante in toata Romania, in maxim 24 de ore – Bucuresti, Oradea, Cluj Napoca, Timisoara, Constanta, Iasi, Targu Mures, Sibiu, Brasov, Alba Iulia, Arad, Deva, Satu Mare, Bacau, Baia Mare, Galati, Suceava, Pitesti, Ploiesti, Craiova, Buzau, Braila, Bistrita, Harghita, Covasna, etc. dar si toata Uniunea Europeana.

Suntem responsabili din punct de vedere social: ne implicam permanent in proiecte de salvarea mediului inconjurator, sustinem campanii de promovare a unui mediu sanatos, eco-friendly.

Va asteptam chiar astazi alaturi de toti clientii nostri, fie pentru consultanta, fie pentru recuperarea debitelor dumneavoastra!

recunoastere

forum