Despre

Andrei Priboi

Priboi si Asociatii este o firma de recuperari creante fondata in anul 2010, in Bucuresti, de Andrei Priboi. Pe atunci, Andrei Priboi, un tanar absolvent al Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti, a dorit sa faca ceva cu totul special: munca si priceperea lui sa nu fie irosite de alti antreprenori, ci sa isi dezvolte propriul brand, la cele mai inalte standarde, dupa dorinta sa. Asa a aparut Priboi si Asociatii!

Priboi si Asociatii activeaza preponderent in recuperarea debitelor – recuperari creante transporturi, comercial, fiscal si in obtinerea de despagubiri RCA din accidente auto cu vatamari sau deces.

Unul din punctele noastre forte a fost, este si va fi intotdeauna onorariul de succes, atat pentru serviciile de recuperari creante, cat si pentru cele de obtinere despagubiri accidente rutiere, ca o garantie a faptului ca nu cerem nimic nemeritat, nu vindem iluzii, ci stim mereu ce se poate si ce nu! Si mai e ceva: toti clientii nostri din trecut si cei actuali ne-au devenit prieteni! Dumneavoastra vreti sa fiti prietenul nostru?

Priboi si Asociatii, prin intermediul echipei sale de avocati colaboratori specializati in recuperari creante si despagubiri RCA din accidente rutiere cu vatamari sau deces, are capacitatea de a prelua cazuri in toata Romania, in maxim 24 de ore – Bucuresti, Oradea, Cluj Napoca, Timisoara, Constanta, Iasi, Targu Mures, Sibiu, Brasov, Alba Iulia, Arad, Deva, Satu Mare, Bacau, Baia Mare, Galati, Suceava, Pitesti, Ploiesti, Craiova, Buzau, Braila, Bistrita, Harghita, Covasna, Calarasi, Tulcea, Alexandria, etc. dar si toata Uniunea Europeana.

Suntem responsabili din punct de vedere social: ne implicam permanent in proiecte de salvarea mediului inconjurator, sustinem campanii de promovare a unui mediu sanatos, eco-friendly.

Va asteptam chiar astazi alaturi de marea familie a clientilor nostri!

recunoastere

forum