Despre

Valentina Priboi | Andrei Priboi

Priboi si Asociatii este o companie de obtinere de despagubiri accidente rutiere si de recuperari creante.

Sediul Priboi si Asociatii

Priboi si Asociatii a fost infiintata in Bucuresti, in anul 2010, de Andrei Priboi si Valentina Priboi, pe atunci proaspat absolventi ai Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti. Pentru ca munca lor era mai bine pretuita activand pe cont propriu decat in slujba altor companii, succesul Priboi si Asociatii a devenit o certitudine inca de la inceput, iar ideea fondarii Priboi si Asociatii s-a dovedit o idee geniala!

Astazi, Priboi si Asociatii este o companie ce activeaza pe baza acelorasi principii pe care a si fost fondata – doar onorariu de succes, cuvant si fapte. Atat pentru obtinerea de despagubiri RCA accidente rutiere cu vatamari sau deces, cat si pentru serviciile de recuperari creante, onorariul de succes este o garantie a cuvantului si seriozitatii noastre, a faptului ca nu cerem nimic nemeritat, nu vindem iluzii, ci stim mereu ce se poate si ce nu! De aceea toti clientii nostri ne-au devenit prieteni! Dumneavoastra vreti sa fiti prietenul nostru?

Andrei Priboi

Priboi si Asociatii ofera cea mai rapida si eficienta varianta pentru a obtine despagubiri din accidente rutiere de la societatile de asigurari RCA, in caz de accident auto cu victime, vatamari corporale sau deces! Fara costuri suplimentare, fara taxe ascunse, doar onorariu de succes de 15% din suma de despagubirea obtinuta! Mai multe gasiti aici – priboisiasociatii.ro/despagubiri

De asemenea, Priboi si Asociatii ofera servicii de recuperari creante comerciale, fiscale, transporturi, de la stat, constructii, agricultura, de la persoane juridice de drept privat, atat din Romania, cat si din strainatate – UE, fara taxe de preluare, fara comisioane ascunse, doar cu onorariu de succes! Munca, seriozitatea, corectitudinea sunt “ingredientele” rezultatelor noastre: sute de clienti multumiti revin permanent cu dosare noi – clienti precum Hornbach Romania, Alltech Romania, BM Trade Polonia, Samogin Italia, Heimerle Meule Germania, Etna Cargo Bulgaria si altii. Mai multe detalii puteti studia aici – priboisiasociatii.ro/recuperari-creante

Valentina Priboi

Capacitatea Priboi si Asociatii este una remarcabila: prin echipa sa de avocati colaboratori specializati in recuperari creante si despagubiri RCA din accidente rutiere cu vatamari sau deces poate prelua cazuri in toata Romania, in maxim 24 de ore – Bucuresti, Oradea, Cluj Napoca, Timisoara, Constanta, Iasi, Targu Mures, Sibiu, Brasov, Alba Iulia, Arad, Deva, Satu Mare, Bacau, Baia Mare, Galati, Suceava, Pitesti, Ploiesti, Craiova, Buzau, Braila, Bistrita, Harghita, Covasna, Calarasi, Tulcea, Alexandria, etc. dar si toata Uniunea Europeana.

Suntem responsabili din punct de vedere social: ne implicam permanent in proiecte de salvarea mediului inconjurator, sustinem campanii de promovare a unui mediu sanatos, eco-friendly.

Suntem deschisi si vrem sa fim din ce in ce mai buni! Echipa Priboi si Asociatii va asteapta cu sugestii, pareri, impresii legate de activitatea noastra!

Priboi si Asociatii este o marca inregistrata, un brand cunoscut pe piata romaneasca, inregistrat la OSIM, Oficiul de Stat pentru Marci si Inventii. Calitatea, responsabilitatea si garantia lucrurilor bine facute sunt chestiuni de fundament in activitatea noastra.

Suntem perfectionisti! Pentru ca vrem sa stiti totul despre serviciile noastre iar noi sa cunoastem indeaproape toate problematicile clientilor nostri, va invitam sa accesati forumurile noastre de discutii pe tema obtinerii de despagubiri accidente rutiere si recuperari creante:

despagubiri accidente rutiere forum

> recuperari creante forum