Despre

         Valentina Priboi | Andrei Priboi

Priboi si Asociatii este o companie de obtinere de despagubiri din accidente rutiere si de recuperari creante.

Priboi si Asociatii a fost infiintata in Bucuresti, in anul 2010, de Andrei Priboi si Valentina Priboi, pe atunci proaspat absolventi ai Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti. Pentru ca munca lor era mai bine pretuita activand pe cont propriu decat in slujba altor companii, succesul Priboi si Asociatii a devenit o certitudine inca de la inceput, iar ideea fondarii Priboi si Asociatii s-a dovedit o idee geniala!

                    Andrei Priboi

Astazi, Priboi si Asociatii este o companie ce activeaza pe baza acelorasi principii pe care a si fost fondata – doar onorariu de succes, cuvant si fapte. Atat pentru obtinerea de despagubiri accidente rutiere cu vatamari sau deces, cat si pentru serviciile de recuperari creante, onorariul de succes este o garantie a cuvantului si seriozitatii noastre, a faptului ca nu cerem nimic nemeritat, nu vindem iluzii, ci stim mereu ce se poate si ce nu! De aceea toti clientii nostri ne-au devenit prieteni! Dumneavoastra vreti sa fiti prietenul nostru?

               Valentina Priboi

Capacitatea Priboi si Asociatii este una remarcabila: prin echipa sa de avocati colaboratori specializati in recuperari creante si despagubiri RCA din accidente rutiere cu vatamari sau deces poate prelua cazuri in toata Romania, in maxim 24 de ore – Bucuresti, Oradea, Cluj Napoca, Timisoara, Constanta, Iasi, Targu Mures, Sibiu, Brasov, Alba Iulia, Arad, Deva, Satu Mare, Bacau, Baia Mare, Galati, Suceava, Pitesti, Ploiesti, Craiova, Buzau, Braila, Bistrita, Harghita, Covasna, Calarasi, Tulcea, Alexandria, etc. dar si toata Uniunea Europeana.

Suntem responsabili din punct de vedere social: ne implicam permanent in proiecte de salvarea mediului inconjurator, sustinem campanii de promovare a unui mediu sanatos, eco-friendly.

Va asteptam chiar astazi alaturi de marea familie a clientilor nostri!

forum

recunoastere