Despre

Andrei Priboi | Valentina Priboi

Priboi si Asociatii este o companie specializată în obţinerea de despăgubiri accidente rutiere şi în cea de recuperări creanţe.

Priboi si Asociatii a fost înfiinţată în Bucureşti, în anul 2010, de Andrei Priboi şi Valentina Priboi, pe atunci proaspăt absolvenţi ai Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti. Pentru că munca lor era mai bine preţuită activând pe cont propriu decât în slujba altor companii, succesul Priboi si Asociatii a devenit o certitudine încă de la început, iar iniţiativa fondării Priboi si Asociatii s-a dovedit a fi o idee genială!

Andrei Priboi

Astăzi, Priboi si Asociatii este o companie ce activează pe baza aceloraşi principii pe care a şi fost fondată – doar onorariu de succes, cuvânt şi fapte. Atât pentru obţinerea de despăgubiri RCA accidente rutiere cu vătămări sau deces, cât şi pentru serviciile de recuperări creanţe, onorariul de succes este o garanţie a cuvântului şi seriozităţii noastre, a faptului că nu cerem nimic nemeritat, nu vindem iluzii, ci ştim mereu ce se poate şi ce nu! De aceea toţi clienţii noştri ne-au devenit prieteni! Dumneavoastră vreţi să fiţi prietenul nostru?Priboi si Asociatii oferă cea mai rapidă şi eficientă variantă pentru a obţine despăgubiri din accidente rutiere de la societăţile de asigurări RCA, în caz de accident auto cu victime, vătămări corporale sau deces! Fără costuri suplimentare, fără taxe ascunse, doar onorariu de succes exprimat ca procent din suma de despăgubire obţinută! Mai multe găsiţi aici – priboisiasociatii.ro/despagubiri

De asemenea, Priboi si Asociatii oferă servicii de recuperări creanţe comerciale, fiscale, transporturi, de la stat, construcţii, agricultură, de la persoane juridice de drept privat, atât din România, cât şi din străinătate – UE, fără taxe de preluare, fără comisioane ascunse, doar cu onorariu de succes! Munca, seriozitatea, corectitudinea sunt “ingredientele” rezultatelor noastre: sute de clienţi mulţumiţi revin permanent cu dosare noi – clienţi precum Hornbach România, Alltech România, BM Trade Polonia, Samogin Italia, Heimerle Meule Germania, Etna Cargo Bulgaria şi alţii. Mai multe detalii puteţi studia aici – priboisiasociatii.ro/recuperari-creante

Valentina Priboi

Capacitatea Priboi si Asociatii este una remarcabilă: prin echipa sa de avocaţi colaboratori specializaţi în recuperări creanţe şi despăgubiri RCA din accidente rutiere cu vătămări sau deces poate prelua cazuri în toată România, în maxim 24 de ore – Bucureşti, Oradea, Cluj Napoca, Timişoara, Constanţa, Iaşi, Târgu Mureş, Sibiu, Braşov, Alba Iulia, Arad, Deva, Satu Mare, Bacău, Baia Mare, Galaţi, Suceava, Piteşti, Ploieşti, Craiova, Buzău, Brăila, Bistriţa, Harghita, Covasna, Călăraşi, Tulcea, Alexandria, etc. dar şi toată Uniunea Europeană.

Suntem responsabili din punct de vedere social: ne implicăm permanent în proiecte de salvarea mediului înconjurător, susţinem campanii de promovare a unui mediu sănătos, eco-friendly.

Suntem deschişi şi vrem să fim din ce în ce mai buni! Echipa Priboi si Asociatii vă aşteaptă cu sugestii, păreri, impresii legate de activitatea noastră!

Priboi si Asociatii este o marcă înregistrată, un brand cunoscut pe piaţa românească, înregistrat la OSIM, Oficiul de Stat pentru Mărci şi Invenţii. Calitatea, responsabilitatea şi garanţia lucrurilor bine făcute sunt chestiuni de fundament în activitatea noastră.

Suntem perfecţionişti! Pentru că vrem să ştiţi totul despre serviciile noastre iar noi să cunoaştem îndeaproape toate problematicile clienţilor noştri, vă invităm să accesaţi forumurile noastre de discuţii pe tema obţinerii de despăgubiri accidente rutiere şi recuperări creanţe:

despăgubiri accidente rutiere forum

> recuperări creanţe forum