Avocat accidente rutiere

Sunt Valentina Priboi, avocat accidente rutiere, și vă înţeleg suferinţa provocată de această întâmplare nefericită!

În situația producerii unui accident rutier cu victime, vătămări corporale sau deces, trebuie să contactați urgent un avocat specializat în accidente rutiere. Un avocat de accidente rutiere vă este de ajutor pentru a vă asista pe latură penală și civilă, în relația cu Poliția, Parchetul, instanțele judecătorești și firma de asigurări RCA care va plăti despăgubirile morale și materiale.

Avocat Valentina Priboi

Știu exact ce avem de făcut! Lucrez ca avocat specialist în accidente rutiere încă din anul 2011 și am ajutat sute de victime și familii îndurerate să obțină despăgubiri de milioane de euro de la societatea de asigurări RCA a șoferului vinovat. De aceea vă pot ajuta și pe dumneavoastră să primiți rapid despăgubiri, și în caz de accident cu vătămări corporale, şi în caz de accident rutier cu deces.

Cele mai bune rezultate trebuie și probate! Mai jos am pus, la întâmplare, câteva sentințe câștigate în ultimii ani.

  • L**u E***n, vătămare corporală cu 30-35 de zile de îngrijiri medicale, 35000 lei daune morale și 2322,98 lei daune materiale, la Judecătoria Buftea – https://portal.just.ro/94/SitePages/Dosar
  • D**u V******n I***t, vătămare corporală cu 65-70 de zile de îngrijiri medicale, 91000 lei daune morale și 4350,64 lei daune materiale, la Judecătoria Buftea – https://portal.just.ro/94/SitePages/Dosar
  • S****u G*******a C******a, vătămare corporală cu 8-9 de zile de îngrijiri medicale, 10000 lei daune morale și 189,50 lei daune materiale, la Judecătoria Buftea – https://portal.just.ro/94/SitePages/Dosar

Împreună cu echipa Priboi si Asociatii putem ajunge la dumneavoastră, oriunde este nevoie de un avocat de accidente rutiere: Bucureşti, Galaţi, Constanţa, Braşov, Bacău, Craiova, Iaşi, Sibiu, Timişoara, Cluj şi orice altă localitate din țară! Iată câteva dintre oraşele unde am fost recent: ori pentru instrumentarea dosarelor de urmărire penală la secțiile de poliție sau la Parchete, ori la instanţele judecătoreşti, ori la negocieri directe cu societățile de asigurări RCA, ca părți responsabile civilmente.

Cine are dreptul la despăgubire în cazul unui accident rutier?

  • Pentru accidentele cu vătămări corporale poate obţine despăgubiri RCA cu titlu de daune morale şi daune materiale doar persoana vătămată.
  • În caz de accident rutier cu deces pot obţine despăgubiri soţul sau soţia ori concubinul / concubina decedatului, părinţii, bunicii, fraţii, surorile, copiii şi nepoţii de fiu/fiica (în linie directă), precum şi orice altă persoană care poate justifica o pierdere, o suferinţă în urma decesului victimei accidentului auto – conform art. 1391 din Codul civil.

Ce sume se primesc ca despăgubiri, daune morale și materiale, în cazul unui accident?

  • În caz de accident rutier cu vătămări corporale se acordă despăgubiri în funcţie de gradul de vinovăţie al victimei şi de numărul de zile de îngrijiri medicale consemnat de medicul legist în Certificatul medico-legal. În plus, cu ajutorul medicilor legiști experți cu care colaborăm, vă putem întocmi și un raport de punctaj traumatologic. Acest raport traumatologic vă ajută să obțineți despăgubiri mai mari decât cele ce se obțineau doar pe baza certificatului medico-legal. Astfel, cu raport de punctaj traumatic, putem ajunge până la suma de 1500 lei per zi de îngrijiri medicale, deoarece punctul traumatologic are valoare de 5100 lei!
  • În caz de accident rutier cu deces, cuantumul despăgubirilor diferă în funcţie de gradul de vinovăţie al victimei şi de gradul de rudenie, apropierea dintre decedat şi cel ce solicită despăgubirea; de principiu, soţul / soţia, copiii şi părinţii primesc cele mai mari sume. De regulă, sumele primite de o familie ajung la valori de 300.000 euro.

Ce trebuie să faceți acum?

Dacă aţi suferit un accident rutier sau sunteţi ruda unei persoane decedate, NU vă grăbiţi să daţi nicio declaraţie! NU semnaţi oricui orice! Întâi sunaţi-ne pentru a stabili o întâlnire, pentru a vă lămuri toate neclarităţile şi abia apoi să semnăm un contract!

Sunaţi la (004) 0740 233 840 pentru a vă oferi cea mai buna asistenţă şi reprezentare în faţa firmei de asigurări RCA, a organelor de cercetare penală (Poliţie şi Parchet) şi a instanţelor judecătoreşti, atât pe latură penală cât şi pe latură civilă, spre a putea încasa rapid cele mai mari despăgubiri!

Call Now Button