Avocat accidente rutiere

Daca din nefericire va aflati in situatia in care trebuie sa obtineti despagubiri RCA ca urmare a producerii unui accident rutier cu victime, trebuie sa apelati la un avocat specializat in obtinerea de despagubiri din accidente rutiere cu vatamari sau deces.

Valentina Priboi, avocat accidente rutiere

Valentina Priboi este un avocat de accidente rutiere, cu experienta de peste 8 ani, cu sute de cazuri inchise cu succes in toata tara. De aceea percepe doar un onorariu de succes de doar 15% din suma obtinuta – pentru ca intotdeauna se ghideaza doar dupa rezultate si crede cu convingere in faptul ca munca dumneaei va fi incununata de succes.

Valentina Priboi este avocat de accidente rutiere in Bucuresti, Ilfov, Brasov, Constanta, Buzau, Focsani, Slobozia, Calarasi, Ploiesti, Giurgiu, Pitesti, Craiova, Alexandria si multe alte orase.

Sunati la (004) 0746 548 064 si veti obtine cele mai bune sfaturi de la doamna avocat Priboi, cea mai buna asistenta si reprezentare in fata autoritatilor spre a putea sa incasati cele mai mari despagubiri!