Avocat accidente rutiere

Avocat accidente rutiere – Onorariu 15% – 0740 233 840

Avocat Valentina Priboi

Sunt avocat Valentina Priboi şi vă înţeleg suferinţa provocată de accidentul rutier! De aceea, împreună cu echipa mea, vreau să vă fiu alături pentru a obţine cele mai mari despăgubiri de la societatea de asigurări RCA a şoferului vinovat, atât în caz de accident cu vătămări corporale, cât şi în caz de accident rutier cu deces.

CEL MAI MIC ONORARIU PENTRU DESPĂGUBIRI ACCIDENTE – Nouă NU ne plătiţi nimic înainte, ci doar la sfârşit, după încasarea despăgubirilor, doar un onorariu de succes, de 15% din despăgubirea obţinută, fără alte costuri sau cheltuieli de judecată. Pentru că reuşim de fiecare dată, vă putem oferi cel mai mic onorariu de succes pentru accidente rutiere de pe piaţă!

VENIM ORIUNDE ÎN TARĂ – Echipa noastră este formată din cei mai buni avocaţi de accidente rutiere cu vătămări sau deces şi putem veni oriunde v-aţi afla în România: Bucureşti, Constanţa, Braşov, Ploieşti, Bacău, Buzău, Galaţi, Brăila, Călăraşi, Focşani, Craiova, Alexandria, Giurgiu, Tulcea, Iaşi, Sibiu, Timişoara, Cluj, Suceava, Piteşti, Râmnicu Vâlcea, Slatina, Hunedoara, Oradea, Arad, şi orice altă localitate!

CINE ARE DREPTUL LA DESPĂGUBIRE

În cazul accidentelor rutiere cu vătămări corporale poate obţine despăgubiri RCA cu titlu de daune morale şi daune materiale doar persoana vătămată.

În caz de accident rutier cu deces pot obţine despăgubiri soţul sau soţia ori concubinul / concubina decedatului, părinţii, bunicii, fraţii, surorile, copiii şi nepoţii de fiu/fiica (în linie directă), precum şi orice altă persoană care poate justifica o pierdere, o suferinţă în urma decesului victimei accidentului auto – conform art. 1391 din Codul civil.

CE SUME SE POT OBŢINE CA DESPĂGUBIRI RCA DE LA FIRMA DE ASIGURĂRI ÎN CAZ DE ACCIDENT RUTIER

În caz de accident rutier cu vătămări corporale se acordă despăgubiri în funcţie de gradul de vinovăţie al victimei şi de numărul de zile de îngrijiri medicale consemnat de medicul legist în Certificatul medico-legal.

În caz de accident rutier cu deces, cuantumul despăgubirilor diferă în funcţie de gradul de vinovăţie al victimei şi de gradul de rudenie, apropierea dintre decedat şi cel ce solicită despăgubirea; de principiu, soţul / soţia, copiii şi părinţii primesc cele mai mari sume.

CE AVEŢI DE FĂCUT În situaţia în care aţi suferit un accident rutier sau sunteţi ruda unei persoane decedate, trebuie să NU vă grăbiţi să daţi nicio declaraţie, să NU semnaţi oricui orice, ci trebuie să ne sunaţi pentru a stabili o întâlnire pentru a vă lămuri întai toate neclarităţile şi abia apoi să semnăm un contract.

Valentina Priboi lucrează din anul 2011 doar ca avocat de accidente rutiere şi deţine în palmares sute de cazuri închise cu succes în toată ţara şi milioane de euro oferite victimelor accidentelor rutiere. De aceea poate percepe cel mai mic onorariu de succes pentru obţinerea de despăgubiri din accidente rutiere, 15% din suma obţinută, fără să plătiţi absolut nimic înainte!

Sunaţi la (004) 0740 233 840 şi doamna avocat Valentina Priboi vă va oferi cea mai buna asistenţă şi reprezentare în faţa firmei de asigurări RCA, a organelor de cercetare penală (Poliţie şi Parchet) şi a instanţelor judecătoreşti, atât pe latură penală cât şi pe latură civilă, spre a putea încasa rapid cele mai mari despăgubiri!