Avocat accidente rutiere

Avocat accidente rutiere – 0746 548 064 – Onorariu succes 15%

Stim, este un moment nefericit producerea unui accidentului rutier, dar cu ajutorul doamnei avocat Valentina Priboi va putem fi aproape pentru a obtine despagubiri de la societatea de asigurari RCA a soferului vinovat atat pentru accidente auto soldate cu vatamari corporale, cat si pentru accidente rutiere cu deces.

Onorariul este de succes, de 15% din despagubirea obtinuta, cu TVA inclus, fara alte costuri sau cheltuieli de judecata, etc.

Venim oriunde in Romania in intampinarea dumneavoastra cu cei mai experimentati avocati pentru obtinerea de despagubiri accidente rutiere cu vatamari sau deces: in Bucuresti, Constanta, Brasov, Ploiesti, Bacau, Buzau, Galati, Braila, Calarasi, Focsani, Craiova, Alexandria, Giurgiu, Tulcea, Iasi, Sibiu, Timisoara, Cluj, Suceava, Pitesti, Ramnicu Valcea, Hunedoara, Oradea, Arad, si orice alta locatie!

Cine poate obtine despagubiri?

In cazul accidentelor rutiere cu vatamari corporale poate obtine despagubiri RCA cu titlu de daune morale si daune materiale doar persoana vatamata.

In caz de accident rutier cu deces pot obtine despagubiri sotul sau sotia ori concubinul / concubina decedatului, parintii, bunicii, fratii, surorile, copiii si nepotii de fiu/fiica (in linie directa), precum si orice alta persoana care poate justifica o pierdere, o suferinta in urma decesului victimei accidentului auto – conform art. 1391 din Codul civil.

Ce sume se pot obtine ca despagubiri RCA de la firma de asigurari in caz de accident rutier?

In caz de accident rutier cu vatamari corporale se acorda despagubiri in functie de gradul de vinovatie al victimei si de numarul de zile de ingrijiri medicale consemnat de medicul legist in Certificatul medico-legal.

In caz de accident rutier cu deces, cuantumul despagubirilor difera in functie de gradul de vinovatie al victimei si de gradul de rudenie, apropierea dintre decedat si cel ce solicita despagubirea; de principiu, sotul / sotia, copiii si parintii primesc cele mai mari sume.

Ce trebuie sa faceti prima data? In situatia in care ati suferit un accident rutier sau sunteti ruda unei persoane decedate, trebuie sa NU va grabiti sa dati nicio declaratie, sa NU semnati oricui orice, ci trebuie sa apelati la un avocat specializat in obtinerea de despagubiri din accidente rutiere cu vatamari sau deces. De ce? Pentru ca un dosar inceput gresit, cu probatorii administrate superficial sau incomplet poate conduce catre o reducere a cuantumului despagubirilor pe care le-ati putea obtine sau chiar pierderea dreptului la despagubire!

Valentina Priboi este avocat de accidente rutiere, cu experienta de peste 9 ani, cu sute de cazuri inchise cu succes in toata tara si milioane de euro oferite victimelor accidentelor rutiere. De aceea percepe doar un onorariu de succes din despagubirea obtinuta si NU platiti nimic inainte – pentru ca intotdeauna se ghideaza doar dupa rezultate si crede cu convingere in succesul personal, cladit pe seriozitate si lucrul bine facut.

Sunati la (004) 0746 548 064 si veti obtine cele mai bune sfaturi de la doamna avocat Priboi, cea mai buna asistenta si reprezentare in fata autoritatilor, atat pe latura penala cat si pe latura civila, spre a putea incasa rapid cele mai mari despagubiri!