Avocat accidente rutiere

Valentina Priboi, avocat accidente rutiere – 0740 233 840

Sunt avocat Valentina Priboi, avocat accidente rutiere, și vă înţeleg perfect suferinţa provocată de această întâmplare nefericită! Lucrez în domeniul despăgubirilor din accidente rutiere încă din anul 2011 și vă pot fi alături pentru a obţine rapid cele mai mari despăgubiri de la societatea de asigurări RCA a şoferului vinovat, atât în caz de accident cu vătămări corporale, cât şi în caz de accident rutier cu deces.

Avocat Valentina Priboi

ORIUNDE ÎN TARĂ – Alături de cei mai buni avocaţi de accidente rutiere putem veni oriunde v-aţi afla în România: Bucureşti, Galaţi, Constanţa, Braşov, Ploieşti, Bacău, Buzău, Brăila, Călăraşi, Focşani, Craiova, Alexandria, Giurgiu, Tulcea, Iaşi, Sibiu, Timişoara, Cluj, Suceava, Piteşti, Râmnicu Vâlcea, Slatina, Hunedoara, Oradea, Arad, şi orice altă localitate!

Iată câteva dintre oraşele unde am fost recent pentru instrumentarea dosarelor de urmărire penală la Parchete, ori la instanţele judecătoreşti ce au pe rol dosarele de obţinere de despăgubiri civile în care ne reprezentăm clienţii.

CINE ARE DREPTUL LA DESPĂGUBIRE ?

• În cazul accidentelor rutiere cu vătămări corporale poate obţine despăgubiri RCA cu titlu de daune morale şi daune materiale doar persoana vătămată.
  • În caz de accident rutier cu deces pot obţine despăgubiri soţul sau soţia ori concubinul / concubina decedatului, părinţii, bunicii, fraţii, surorile, copiii şi nepoţii de fiu/fiica (în linie directă), precum şi orice altă persoană care poate justifica o pierdere, o suferinţă în urma decesului victimei accidentului auto – conform art. 1391 din Codul civil.

CE SUME SE POT OBŢINE CA DESPĂGUBIRI RCA DE LA FIRMA DE ASIGURĂRI ÎN CAZ DE ACCIDENT RUTIER ?

• În caz de accident rutier cu vătămări corporale se acordă despăgubiri în funcţie de gradul de vinovăţie al victimei şi de numărul de zile de îngrijiri medicale consemnat de medicul legist în Certificatul medico-legal. În plus, cu ajutorul medicilor legiști experți cu care colaborăm, vă putem întocmi și un raport de punctaj traumatologic pentru a obține despăgubiri și mai mari decât se puteau obține până acum doar pe baza certificatului medico-legal. Astfel, cu raport de punctaj traumatic, putem ajunge până la suma de 1500 lei per zi de îngrijiri medicale, deoarece punctul traumatologic are valoare de 5100 lei!
  • În caz de accident rutier cu deces, cuantumul despăgubirilor diferă în funcţie de gradul de vinovăţie al victimei şi de gradul de rudenie, apropierea dintre decedat şi cel ce solicită despăgubirea; de principiu, soţul / soţia, copiii şi părinţii primesc cele mai mari sume. De regulă, sumele primite de o familie ajung la valori de peste 100.000 euro.

CE AVEŢI DE FĂCUT ? În situaţia în care aţi suferit un accident rutier sau sunteţi ruda unei persoane decedate, trebuie să NU vă grăbiţi să daţi nicio declaraţie, să NU semnaţi oricui orice, ci trebuie să mă sunaţi pentru a stabili o întâlnire, pentru a vă lămuri întâi toate neclarităţile şi abia apoi să semnăm un contract.

Eu, avocat Valentina Priboi, lucrez încă din anul 2011 ca avocat de accidente rutiere şi deţin în palmares sute de cazuri închise cu succes în toată ţara şi am obținut milioane de euro victimelor accidentelor rutiere.

Sunaţi la (004) 0740 233 840 şi vă pot oferi cea mai buna asistenţă şi reprezentare în faţa firmei de asigurări RCA, a organelor de cercetare penală (Poliţie şi Parchet) şi a instanţelor judecătoreşti, atât pe latură penală cât şi pe latură civilă, spre a putea încasa rapid cele mai mari despăgubiri!