Galaţi

Onorariu succes 20% – 0740 233 840

Avocat Valentina Priboi este unul din cei mai experimentați avocați specializați în accidente rutiere. Alături de echipa Priboi si Asociatii, a reușit să ofere victimelor accidentelor rutiere cele mai mari despăgubiri de la societățile de asigurări RCA.

Suntem prezenți în zona Galați, alături de victimele accidentelor rutiere care au nevoie de un avocat de despăgubiri accidente rutiere. Şi vătămări corporale, şi accidente rutiere cu deces am soluţionat cu succes pe raza judeţului Galaţi.

Valentina Priboi, avocat accidente rutiere Galați

Cel mai recent caz preluat este unul de-a dreptul tulburător: familiei Gr******a care circula absolut corect cu automobilul dinspre Galaţi spre Bârlad, în judeţul Vaslui, i-a fost tăiată calea de un camion de mare tonaj care, fără să se asigure, a virat la stânga. În urma virajului camionului, toată familia aflată în automobil a decedat, familie formată din mamă, tată şi o fetiţă de 4 ani. Şoferul camionului, conform datelor pe care le-am obţinut din dosar, se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Acest lucru a condus către deschiderea împotriva acestuia a unui dosar penal pentru ucidere din culpă şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Call Now Button