Focşani

Onorariu succes 20% – 0740 233 840

Priboi si Asociatii este prezent oriunde în țară spre a oferi cele mai bune servicii de obținere despăgubiri din accidente. Alături de avocați specializați în accidente rutiere precum doamna Valentina Priboi, încercăm să ajutăm victimele accidentelor auto.

Astfel, în caz de accident rutier cu vătămări corporale sau deces, obținerea daunelor morale și materiale devine o prioritate. Victimele accidentelor rutiere pot primi din partea firmei de asigurări RCA a șoferului vinovat dezdăunări pentru acoperirea prejudiciilor și suferințelor. Societatea de asigurări RCA a vinovatului este obligată să plătească daunele deoarece are calitatea procesuală de parte responsabilă civilmente.

Noi suntem alături de victimele accidentelor rutiere spre a le ajuta să obţină urgent daune morale şi materiale de la firmele de asigurări RCA ale şoferilor vinovaţi. De aceea preluăm cazuri cu accidente grave din zona județului Vrancea sau Buzău. Am încheiat cu succes multe dosare ce s-au cercetat sau judecat în această zonă: Focșani, Adjud, Râmnicu Sărat sau Buzău.

Drumul Moldovei, E85, pare a fi unul dintre cele mai periculoase drumuri din România. Aici se petrec cele mai multe accidente rutiere grave, cu vătămări corporale sau chiar decese. Drumuri proaste, insuficient semnalizate, viteza sau consumul de alcool fac din această rută o încercare grea pentru mulţi şoferi.

Call Now Button