Cluj

Onorariu succes 20% – 0740 233 840

Echipa Priboi si Asociatii este prezentă şi la Cluj Napoca. Cu ajutorul doamnei avocat Valentina Priboi, vă obţinem cele mai mari despăgubiri de la societatea de asigurări RCA a vinovatului.

În zona judeţului Cluj instrumentăm și dosare de despăgubiri din accidente rutiere soldate cu deces, dar și cu vătămări corporale.

Despăgubirile pe care le obținem sunt dezdăunări oferite cu titlu de daune morale și daune materiale. Acestea sunt sume la care este obligată firma de asigurări RCA a șoferului vinovat, ca parte responsabilă civilmente.

Ultimul caz de deces vine de la Târgu Mureş unde familia Ș****n solicită despăgubiri pentru fiul de 21 de ani ucis într-un teribil accident rutier. Acesta, conducând spre Cluj Napoca unde era student, a fost lovit mortal în lateral-stânga de un alt autoturism. Aşteptăm rezultatele necropsiei după care vom solicita emiterea unui raport de expertiză tehnică. Din raportul de expertiză va trebui să rezulte: dinamica producerii accidentului, evitabilitatea accidentului, viteza autovehiculelor implicate, locul exact al impactului.

Valentina Priboi, avocat accidente rutiere Cluj

Tot recent am fost delegaţi să obţinem despăgubiri dintr-un accident petrecut pe drumul dintre Cluj Napoca şi Turda unde domnul C**a M****s a suferit o fractură a mâinii stângi. În urma evaluării medico-legale, clientul nostru a primit 50-55 de zile de îngrijiri medicale, iar acum aşteptăm oferta firmei de asigurări RCA a şoferului vinovat.

Doamna Pe***k din Huedin ne-a încredințat un caz de vătămare corporală, cu 55-60 de zile de îngrijiri medicale. Am solicitat medicului legist și redactarea unui raport traumatologic pentru cuantificarea exactă a leziunilor doamnei Pe***k. Dumneaei a suferit fracturi de bazin și coloană vertebrală în urma unei tamponări aparent inofensivă. Însă documentația de la dosar a arătat că impactul a fost atât de puternic încât putea să fi produs chiar paralizia doamnei dacă aceasta nu ar fi purtat centura de siguranță. Pentru moment firma de asigurări RCA a vinovatului ne-a înaintat o ofertă de despăgubire de 162800 lei. Așteptăm răspunsul exact de al clientei, dacă acceptă sau nu suma de despăgubire oferită.

Call Now Button