Bacău

Onorariu succes 20% – 0740 233 840

Priboi si Asociatii este prezent oriunde în România, inclusiv în zona Bacău, Onești, Moinești alături de Valentina Priboi – avocat specializat în accidente rutiere cu vătămări corporale sau deces.

”Am instrumentat numeroase cazuri de obținere despăgubiri RCA din accidente rutiere în fața instanțelor din zona Bacău și am reușit să obținem daune morale și materiale apreciabile victimelor accidentelor auto.”

Valentina Priboi, avocat accidente rutiere Bacău

Ultimul caz notoriu este cel al unui bărbat, domnul A*****i, care circula regulamentar ca pieton pe trotuar. Într-o fracțiune de secundă, fiind polei pe carosabil, un șofer tânăr cu maşină sport a patinat și a pătruns pe trotuar cu bolidul, spulberând pe domnul A*****i înainte amintit, ce mergea regulamentar. În urma impactului, domnul A*****i a decedat până la sosirea ambulanței.

În momentul de față, dosarul se află în fața expertului auto desemnat de Judecătoria Moinești pentru a stabili exact modul de producere a accidentului deoarece vinovatul susține că bărbatul ucis s-ar fi aflat totuși pe carosabil, deși camerele de supraveghere ale orașului indică limpede că zona de impact s-a produs pe trotuar. Am primit acum trei zile o ofertă de despăgubire din partea firmei de asigurări RCA a șoferului teribilist. Oferta a fost acceptată de familia îndoliată întrucât suma negociată de noi depășea 271000 euro. Astfel, suma cu care a fost achitată dezdăunarea a acoperit pretențiile rudelor defunctului, atât ca daune morale, cât și ca daune materiale.

Call Now Button