Vâlcea

Onorariu succes 20% – 0740 233 840

Valentina Priboi este avocat specializat în obținerea de despăgubiri din accidente rutiere cu vătămări sau deces. Alături de echipa Priboi si Asociatii, oferă posibilitatea obținerii daunelor morale și materiale cuvenite victimelor accidentelor auto.

Nu doar pe Valea Oltului se petrec accidente rutiere grave! Multe tragedii se petrec şi pe drumul ce leagă Râmnicu Vâlcea de Târgu Jiu, sau între Râmnicu Vâlcea și Drăgăşani.

Ultimul caz preluat este al unei familii ce şi-a pierdut mama, respectiv sora într-un accident teribil, aproape de comuna Berbeşti. Aflată fix în faţa porţii, doamna I*****u I***a în vârstă de 64 de ani a fost izbită de automobilul unui bărbat care circula cu viteză. Șoferul, pierzând controlul volanului, a pătruns pe contrasens și a lovit femeia ce se afla în dreptul porţii ei. În urma impactului, doamna I*****u a decedat pe loc, manevrele de resuscitare ale echipajelor de salvare fiind zadarnice. În acest caz am solicitat despăgubiri totale de peste 750.000 euro, ne-am constituit părţi civile. Aşteptăm rezultatul expertizei tehnice.

Un alt caz preluat de curând este cel al familiei B****n din Călimăneşti care, circulând regulamentar dinspre Sibiu spre Călimăneşti, a fost lovită de un alt şofer care nu a estimat corect distanţele în timpul efectuării manevrei de depăşire şi a produs un accident auto în urma căruia soţul (domnul B****n), soţia (doamna B****n) şi fiica acestora au fost vătămaţi corporal. Soţul a obţinut 20-25 de zile de îngrijire medicală, soţia 50-55 de zile de îngrijire iar fetiţa 15-20 de zile de îngrijiri medicale.

Aşadar, daca şi dumneavoastră sunteţi victima unui accident rutier, trebuie să ştiţi că noi ne ocupam de tot, atât pe latură civilă, cât şi penală, suportăm toate costurile şi vă oferim cel mai bun sprijin în astfel de momente grele!

Call Now Button