București

Onorariu succes 20% – 0740 233 840

Avocat accidente rutiere în București? Doriți obținerea de despăgubiri RCA din accidente rutiere cu vătămări corporale sau deces pentru incidente produse în București sau Ilfov? Ne găsiți direct la sediul nostru din București, Intrarea Mărgelelor 13 sau putem veni noi la dumneavoastră!

Am soluționat numeroase cazuri în fața instantelor de judecată din București si Ilfov, mai ales că sediul social al celor mai multe firme de asigurări RCA care răspund ca părți responsabile civilmente se află chiar în București sau în județul Ilfov.

Valentina Priboi, avocat accidente rutiere București

La Judecătoria sectorului 1 am finalizat cu succes cazul unei doamne în vârstă ce a fost acroșată de un șofer neatent chiar pe trotuar. Doamna Ro***u G******na a primit astfel despăgubiri de peste 65000 lei, daune materiale și mai ales daune morale.

La Judecătoria sectorului 6, doamna S***an M*****a ce fusese lovită pe trecerea de pietoni a primit despăgubiri de la societatea de asigurări RCA pentru fractura mâinii drepte de 82000 lei.

Recent am obținut victimei unui accident rutier o despăgubire de peste 230000 lei pentru 120 zile de îngrijiri medicale. Tot luna aceasta am semnat încă trei dosare de obținere de despăgubiri cu o familie din sectorul 4 al Capitalei. Familia, formată din soț, soție și un băiețel de 5 ani au suferit un accident pe drumul dintre Brașov și Târgu Mureș, fiind loviți frontal de un șofer ce depășea pe linie continuă. Așteptăm deocamdată recuperarea lor, apoi obținerea certificatelor medico-legale și a rapoartelor traumatologice.

Call Now Button