Craiova

Onorariu succes 20% – 0740 233 840

Probabil cel mai periculos drum din România este E574, drumul ce leagă Craiova de Piteşti. Din această cauză multe accidente cu vătămări sau chiar deces se petrec pe acest sector de drum. Priboi si Asociatii este alături de victimele accidentelor rutiere din zona Oltenia încă din anul 2011. Împreună cu avocat Valentina Priboi, unul din cei mai apreciați avocați de accidente, reușim să obținem cele mai bune despăgubiri.

În faţa instanţelor din Craiova avem multiple cazuri câștigate, atât în dosare de deces, cât și în dosare cu vătămări.

Valentina Priboi, avocat accidente rutiere Craiova

Un caz în care am rămas chiar prieteni cu victima ce ne-a fost clientă, este cel al doamnei I*******u. Aceasta a suferit o vătămare corporală severă, multiple fracturi ale membrelor dar și ruptură de bazin. Mai grav a fost că, fiind înaintată în vârstă, recuperarea medicală a pus probleme mari medicilor. Dar în final totul a decurs bine, doamna I*******u s-a vindecat, iar noi i-am oferit suma de despăgubire. În total, daunele morale și materiale primite de doamna I*******u pentru 80-85 de zile s-au ridicat la 164200 lei.

Recent, cazul familiei T***ă. Soții T***ă, anul trecut, și-au pierdut singura fiică într-un accident în localitatea Brădești, jud. Dolj. Suma primită de familie depășește 768000 lei.

Tot în județul Dolj, la Filiași, am semnat de curând un alt caz de deces. Aici, tot cu o familie îndurerată care și-a pierdut fiica ce se afla ca pasager în bolidul iubitului ei. Băiatul, șofer de numai câteva luni de zile, a accelerat peste 200km/h, ciocnindu-se de un cap de pod. Impactul cu capul de pod a fost nimicitor, atât șoferul cât și fata de numai 19 ani au murit pe loc. Așteptăm emiterea raportului de necropsie și vom reveni cu noi amănunte.

Call Now Button