Iaşi

Onorariu succes 20% – 0740 233 840

Suntem prezenți şi în Iaşi pentru a vă ajuta să obţineţi rapid cele mai mari despăgubiri în caz de accident rutier cu vătămări corporale sau deces. Avocat Valentina Priboi vă poate obţine despăgubiri RCA de la orice firmă de asigurări. Mai mult, chiar şi dacă şoferul vinovat de producerea accidentului nu deţinea deloc o poliţă de asigurare putem obține despăgubiri.

Echipa Priboi si Asociatii vă este alături de la început, de la primele declaraţii în faza de cercetare penală, până la încasarea efectivă a despăgubirii.

„Iaşiul este un oraş în care multe victime ale accidentelor rutiere ne solicită ajutorul; fie ca pietoni, fie ca pasageri sau, mai grav, rude ale persoanelor decedate fără vreo vină în accidente teribile ne cer să le fim alături în asemenea momente grele” – avocat Valentina Priboi

Valentina Priboi, avocat accidente rutiere Iași

Recent am semnat la Pașcani un dosar de obținere despăgubiri dintr-un accident rutier cu deces. Familia M*******u ne-a acordat încrederea de a-i reprezenta în relația cu autoritățile și cu firma de despăgubiri RCA a vinovatului. Aceștia și-au pierdut fiul de 24 de ani într-un cumplit accident petrecut aproape de comuna Cotnari. În impact tânărul a fost strivit de șoferul unui camion ce a pătruns pe contrasens lovind mașina defunctului. Din primele cercetări a reieșit cum că șoferul camionului consumase alcool la volan, însă așteptăm și rezultatele expertizei tehnice. Solicitanții despăgubirii sunt părinții tânărului, bunicul acestuia, o soră și concubina acestuia.

Un alt caz preluat recent este o vătămare corporală a unei persoane cu dizabilități din Iași care a traversat corect trecerea de pietoni. Fiind în scaun cu rotile, la o înălțime mai mică decât mașina de pe prima bandă, un șofer neatent de pe a doua bandă a trântit victima din cărucior. În urma izbiturii, victima a suferit fracturi craniene și ale mâinilor.

Call Now Button