Brașov

Onorariu succes 20% – 0740 233 840

Avocat accidente rutiere în Brașov? Doamna avocat Priboi este soluția! La Judecătoria Brașov avem în lucru atât dosare pentru despăgubiri RCA accidente cu vătămări corporale, cât și pentru cauze soldate cu decesul victimei.

În fața Judecătoriei Făgăraș avem dosare de vătămare corporală din culpă, ca urmare a producerii unor accidente cu victime. Fie pietoni, fie pasageri sau chiar șoferi ce au fost loviți de alți conducători auto neatenți.

Valentina Priboi, avocat accidente rutiere Brașov

O interesantă speță este cea pe care acum o instrumentăm într-un dosar de ucidere din culpă aflat pe rolul Judecătoriei Brașov unde victima, pasager în dreapta-față, a decedat ca urmare a răsturnării automobilului condus de numitul Dr******u Ca*****n. Întrucât victima care a decedat nu purta centură de siguranță, avocatul firmei de asigurare – ca parte responsabilă civilmente a ridicat urmatoarea problemă: a cerut expertului să răspundă în raportul de expertiză auto la următoarea chestiune, anume dacă victima ar fi purtat centură de siguranță putea scăpa cu viață?

Deși obiectivul nu are relevanță deoarece nu se pot analiza chestiuni ipotetice, expertul judiciar a conchis cum că „și cu centura de siguranță rezultatul accidentului ar fi fost același din cauză că impactul, măsurat în kg forță/mp, a depășit cu mult capacitatea de rezistență a automobilului implicat”. Așadar, cu un probatoriu bine întocmit, cu o expertiză „ca la carte”, rezultatele pe care le așteptăm sunt unele dintre cele mai bune.

Call Now Button