Cine sunt clientii nostri care solicita despagubiri pentru accidente?

Cu siguranta sunt oameni inteligenti, educati, care stiu sa citeasca, sa inteleaga, sa caute pe Internet si sa intrebe.

Sunt oameni care isi pun intrebari logice, care verifica si intreaba „de ce?” si „cat?”, fara sa semneze in graba!

Sunt oameni corecti care se intreaba cum de le-au aflat adresa si numarul de telefon agentii si SRL-urile care ii preseaza sa semneze in graba…

Sunt oameni care nu accepta sa semneze cu forta te miri ce hartii, imputerniciri sau procuri ale unor agenti stresanti si inoportuni care le promit sute de milioane de euro sau care le ofera cadouri si bani spre a semna cu orice pret!

Sunt oameni puternici, cu prezenta de spirit, care nu se lasa intimidati de politistul de caz si isi angajeaza cel mai bun avocat de accidente rutiere inainte de a da vreo declaratie!

Sunt oameni destepti care nu semneaza contracte de despagubiri pe patul de spital, indemnati de asistente si infirmiere! De asemenea, inteleg cat de penibili sunt cei care cersesc semnarea unui contract in timpul inmormantarii unei persoane dragi!

Sunt oameni calculati care compara onorariile ofertantilor de pe piata, aleg un avocat bun, ci nu SRL-uri, si semneaza in final cu cel care are cel mai mic onorariu de succes pentru despagubiri accidente din Romania!

De aceea avem o consideratie aparte pentru clientii nostri carora le multumim! Cu deosebit respect, echipa Priboi si Asociatii