Despagubiri RCA accidente rutiere in Bucuresti, Cluj, Iasi, Timisoara, Brasov, Craiova, Constanta, Ploiesti, Sibiu, Bacau, Buzau

Onorariu 15% – Despagubiri RCA accidente rutiere cu deces sau vatamari corporale in Bucuresti, Cluj, Iasi, Timisoara, Brasov, Craiova, Constanta, Ploiesti, Sibiu, Bacau, Buzau

Avocat Valentina Priboi

Priboi si Asociatii este cea mai rapida si sigura cale pentru a obtine cele mai mari despagubiri RCA de la firma de asigurari RCA a soferului vinovat de producerea accidentului rutier.

Atat in caz de accident rutier cu vatamari corporale, cat si in caz de accident cu deces, este sa ne contactati inca de la inceput, din faza cercetarii penale, de la deschiderea anchetei privind accidentul rutier de catre Politie si Parchet, inainte sa dati vreo declaratie sau sa semnati vreun act.

De ce este atat de important? Pentru ca un dosar de urmarire penala inceput gresit, fara un avocat specializat in accidente auto, poate fi inchis fara a obtine despagubirile cuvenite!

In primul rand este importanta stabilirea vinovatiei: daca solicitantul despagubirii a fost si el vinovat, atunci este vorba de o culpa comuna si cuantumul despagubirilor se injumatateste. Insa, un avocat bun poate administra probatoriul, poate supraveghea expertiza auto astfel incat sa reiasa culpa exclusiva a partii adverse, ceea ce inseamna obtinerea integrala a despagubirii.

In al doilea rand, o buna relatie cu firma de asigurari presupune de asemenea sanse mai ridicate de obtinere intr-un timp optim a despagubirilor. Fie ca este vorba de firmele de asigurari, fie ca este vorba de BAAR – Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din Romania, avocatii nostri obtin cele mai bune oferte de despagubiri RCA in caz de accident rutier cu victime, vatamari sau deces.