Despăgubiri RCA

Despăgubiri RCA în caz de deces – Despăgubiri RCA vătămări corporale – 0740 233 840 – Onorariu 20%

Priboi si Asociatii este cea mai rapidă şi sigură cale pentru a obţine cele mai mari despăgubiri RCA de la firma de asigurări RCA a şoferului vinovat de producerea accidentului rutier.

Relaţia cu noi este foarte simplă şi deschisă. Încă de la început vă putem preciza câteva coordonate importante referitoare la cazul dumneavoastră. Însă cele mai multe sunt menţionate chiar în contractul pe care îl semnaţi cu noi, totul clar, fără ambiguități!

• în cât timp veţi obţine despăgubirea pentru accidentul rutier petrecut;
  • care este suma aproximativă pe care o veţi primi;
  • că noi vă asistăm şi pe latură civilă, şi pe latură penală.
  • care sunt toate persoanele care pot primi despăgubiri RCA în caz de accident cu deces;
  • că noi suportăm toate cheltuielile pentru obţinerea despăgubirilor (menţionat în contract);

Atât în caz de accident rutier cu vătămări corporale, cât şi în caz de accident cu deces, este important să ne contactaţi încă de la început. Adică trebuie să ne sunați încă din faza cercetării penale, înainte să daţi vreo declaraţie sau să semnaţi vreun act. De ce este atât de important? Deoarece un dosar de urmărire penală început greşit, fără un avocat specializat, poate fi închis fără a obţine despăgubirile cuvenite!

În primul rând este importantă stabilirea vinovăţiei. Dacă solicitantul despăgubirii a fost şi el vinovat, atunci este vorba de o culpă comună şi cuantumul despăgubirilor se înjumătăţeşte. Însă, un avocat bun poate administra probatoriul, poate supraveghea expertiza auto astfel încât să reiasă culpa exclusivă a părţii adverse, ceea ce înseamnă obţinerea integrală a despăgubirii.

Andrei Priboi, fondator Priboi si Asociatii

În al doilea rând, o bună relaţie cu firma de asigurări presupune şanse mai ridicate de obţinere a despăgubirilor. Fie că este vorba de firmele de asigurări RCA, fie că este vorba de BAAR – Biroul Asigurătorilor de Autovehicule din România, avocaţii noştri obţin cele mai bune oferte de despăgubiri RCA în caz de accident rutier cu victime, vătămări sau deces.

Putem semna şi online, pe e-mail sau WhatsApp, puteţi veni la sediul nostru, sau putem veni direct la dumneavoastră, oriunde în ţară, pentru semnarea contractului de obţinere despăgubiri RCA – Bucureşti, Constanţa, Iaşi, Cluj, Timişoara, Craiova, Galaţi, Braşov, Bacau, Sibiu, Ploieşti, sau orice altă localitate.

Pentru detalii suplimentare legate de obţinerea de despăgubiri RCA, în funcţie de tipul accidentului, alegeţi una din variantele de mai jos:

Despăgubiri RCA deces

Despăgubiri RCA vătămări corporale