Intervenient fortat RCA

Intampinare intervenient fortat RCA asigurari – 0740 233 840

Sunteti chemat in instanta in calitate de intervenient fortat intr-un proces cu firma de asigurari RCA? Ati primit citatie pentru a depune intampinare ca intervenient fortat intr-un dosar civil ca urmare a producerii unui accident rutier?

Avocat Valentina Priboi

Intr-adevar, chiar daca asiguratorul RCA acopera daunele morale si materiale rezultate in urma accidentului rutier ca parte responsabila civilmente, soferul vinovat tot va fi citat sa se prezinte in instanta in mod obligatoriu, conform legii 132 din 2017 care prevede la art. 22, alin.(1) ca „[…] drepturile persoanelor prejudiciate prin accidente produse de vehicule aflate în proprietatea persoanelor asigurate în România se exercită împotriva asigurătorului RCA, în limitele obligației acestuia cu citarea obligatorie a persoanei/persoanelor răspunzătoare de producerea accidentului în calitate de intervenienți forțați.

Doamna avocat Valentina Priboi va poate solutiona acest dosar rapid, scutindu-va de deplasari in fata instantelor de judecata, astfel incat sa nu fiti trasi la raspundere din punct de vedere civil pentru pagubele accidentului produs.

Tot ce aveti de facut este sa ne trimiteti pe WhatsApp la 0740 233 840 sau pe e-mail la contact@priboisiasociatii.ro o copie de pe citatia primita si o copie de pe asigurarea RCA valabila la data producerii accidentului. Apoi semnam contractul de colaborare si gata: noi ne ocupam de tot, pana la finalul procesului!