Intervenient forţat RCA

Întâmpinare intervenient forţat RCA asigurări – 0740 233 840

Sunteţi chemat în instanţă în calitate de intervenient forţat într-un proces cu firma de asigurări RCA? Aţi primit citaţie pentru a depune întâmpinare ca intervenient forţat într-un dosar civil ca urmare a producerii unui accident rutier?

Avocat Valentina Priboi, avocat asigurari

Într-adevar, chiar dacă asigurătorul RCA acoperă daunele morale şi materiale rezultate în urma accidentului rutier ca parte responsabilă civilmente, şoferul vinovat tot va fi citat să se prezinte în instanţă în mod obligatoriu, conform legii 132 din 2017 care prevede la art. 22, alin.(1) că „[…] drepturile persoanelor prejudiciate prin accidente produse de vehicule aflate în proprietatea persoanelor asigurate în România se exercită împotriva asigurătorului RCA, în limitele obligației acestuia cu citarea obligatorie a persoanei/persoanelor răspunzătoare de producerea accidentuluiîn calitate de intervenienți forțați.

Doamna avocat Valentina Priboi vă poate soluţiona acest dosar rapid, scutindu-vă de deplasări în faţa instanţelor de judecată, astfel încât să nu fiţi traşi la răspundere din punct de vedere civil pentru pagubele accidentului produs.

Tot ce aveţi de făcut este să ne trimiteţi pe WhatsApp la 0740 233 840 sau pe e-mail la contact@priboisiasociatii.ro o copie de pe citaţia primită şi o copie de pe asigurarea RCA valabilă la data producerii accidentului. Apoi semnăm contractul de colaborare şi gata: noi ne ocupăm de tot, până la finalul procesului!