Nu circulați cu căștile pe urechi! Tot mai mulți pietoni mor loviți de mașini din cauza purtării căștilor audio pe stradă

În ultima perioadă constatăm că ne sunt înaintate spre soluționare din ce în ce mai multe decese (și nu vătămări corporale!) cauzate de purtarea de către pietoni a căștilor muzicale! Foarte multe persoane, în special tineri, cad victime acestui obicei atât de periculos, anume de a purta căști muzicale / bluetooth în urechi atunci când se deplasează pe drum. Orice argument ar aduce oricine, este clar că având urechile astupate de niște căști, mari sau mici (in ear), nu mai ai aceleași reflexe, aceleași reacții și, chiar dacă circuli pe trotuar sau traversezi pe trecerea de pietoni, un șofer neatent poate lovi oricând, fără să poți anticipa nimic!

Sigur, legea NU interzice participanților la trafic portul căștilor audio, dar prevenția este forma dumneavoastră de apărare cea mai bună!

Așadar, stimați prieteni, NU purtați căștile pe urechi când sunteți pe stradă, învățați-i și pe copiii dumneavoastră asta, este un risc enorm portul căștilor pe drumurile publice!

Drumuri bune și fără incidente!

Call Now Button